Otel ve Yiyecek İçecek İşletmelerindeZiyafet Organizasyonu ve Yönetimi
Otel ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi - Yaşar Yılmaz, Özgür Yılmaz
Ağırlama endüstrisinin temel yapısını konaklama, yiyecek içecek, ulaştırma ve eğlence işletmeleri oluşturmaktadır. Bunların içinde, konaklama ve yiyecek içecek işletmeleri ön plana çıkmaktadır. Özellikle konaklama işletmelerinden oteller, ziyafet organizasyonları konusunda öncelikli bir konuma sahiptir. Diğer yandan, ülkemizde son yıllarda hızla gelişen kongre turizmi bu alandaki pazarı daha da genişletmiştir.
-***************-
- Açıklama
Otel ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi - Yaşar Yılmaz, Özgür Yılmaz
Ağırlama endüstrisinin temel yapısını konaklama, yiyecek içecek, ulaştırma ve eğlence işletmeleri oluşturmaktadır. Bunların içinde, konaklama ve yiyecek içecek işletmeleri ön plana çıkmaktadır. Özellikle konaklama işletmelerinden oteller, ziyafet organizasyonları konusunda öncelikli bir konuma sahiptir. Diğer yandan, ülkemizde son yıllarda hızla gelişen kongre turizmi bu alandaki pazarı daha da genişletmiştir.
-***************-
Stok Kodu:9786052547816Boyut:14x20Sayfa Sayısı:344Basım Yeri:AnkaraBaskı:4Basım Tarihi:2023 Kasım
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim117,00117,00258,50117,00339,00117,00Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim117,00117,00258,50117,00339,00117,00Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim117,00117,00258,50117,00339,00117,00Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim117,00117,002--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.