Yiyecek ve İçecek İşletmelerde Maliyet Kontrolü
Günümüzün profesyonel yöneticileri gelir kadar gider kontrolünün de ciddi bir çalışma olduğunun farkındadır. Üretilecek ürün ve hizmetler kadar bunlara ilişkin maliyet avantajı sağlanmasının da bir strateji olduğu hesaba alındığında, rekabetin sadece satış rakamları üzerinde değil aynı zamanda maliyetler üzerinde gerçekleşeceğini söylemek yanlış olmayacaktır.
Bu eser akademik çevre kadar sektör çalışanları, işletme sahipleri ve yöneticilerine bir kaynak olabilecek nitelik ve içerikte dizayn edilmiştir. Yiyecek içecek işletmelerindeki yapılan tüm çalışmalar dikkate alınmış ve maliyet kontrol uygulamaları her yönüyle mercek altına alınmıştır.
- Açıklama
Günümüzün profesyonel yöneticileri gelir kadar gider kontrolünün de ciddi bir çalışma olduğunun farkındadır. Üretilecek ürün ve hizmetler kadar bunlara ilişkin maliyet avantajı sağlanmasının da bir strateji olduğu hesaba alındığında, rekabetin sadece satış rakamları üzerinde değil aynı zamanda maliyetler üzerinde gerçekleşeceğini söylemek yanlış olmayacaktır.
Bu eser akademik çevre kadar sektör çalışanları, işletme sahipleri ve yöneticilerine bir kaynak olabilecek nitelik ve içerikte dizayn edilmiştir. Yiyecek içecek işletmelerindeki yapılan tüm çalışmalar dikkate alınmış ve maliyet kontrol uygulamaları her yönüyle mercek altına alınmıştır.Stok Kodu:9786052323168Boyut:16x24Sayfa Sayısı:344Basım Yeri:AnkaraBaskı:2Basım Tarihi:2021 EylülKapak Türü:Karton KapakDili:Türkçe
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim117,00117,00258,50117,00339,00117,00Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim117,00117,00258,50117,00339,00117,00Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim117,00117,00258,50117,00339,00117,00Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim117,00117,002--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.