Mutfak bilimi
Bilimi kavrayın ve şef gibi yemek yapın!
Etin gece boyunca marine edilmesinin neden gereksiz olduğunu, önceden ıslatma işleminin baharatın tadını nasıl artırabileceğini, fındıkları mikrodalgada kızartmanın neden en iyi yöntem olduğunu ve tuzun, yumurtayı mükemmel bir şekilde haşlamaya nasıl yardımcı olduğunu öğrenin.
Becerilerinizi bir sonraki seviyeye taşıyın ve yemek yapma şeklinizi dönüştürün.
Bu kitap, mutfak bilimini TV ve radyoda sunan tıp doktoru ve gıda bilimcisi Dr. Stuart Farrimond tarafından yazılmıştır.
- Açıklama
Bilimi kavrayın ve şef gibi yemek yapın!
Etin gece boyunca marine edilmesinin neden gereksiz olduğunu, önceden ıslatma işleminin baharatın tadını nasıl artırabileceğini, fındıkları mikrodalgada kızartmanın neden en iyi yöntem olduğunu ve tuzun, yumurtayı mükemmel bir şekilde haşlamaya nasıl yardımcı olduğunu öğrenin.
Becerilerinizi bir sonraki seviyeye taşıyın ve yemek yapma şeklinizi dönüştürün.
Bu kitap, mutfak bilimini TV ve radyoda sunan tıp doktoru ve gıda bilimcisi Dr. Stuart Farrimond tarafından yazılmıştır.Stok Kodu:9786257762533Boyut:22x26Sayfa Sayısı:256Basım Yeri:AnkaraBasım Tarihi:2025 Ocak
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim520,00520,002260,00520,003173,33520,00Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim520,00520,002260,00520,003173,33520,00Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim520,00520,002260,00520,003173,33520,00Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim520,00520,002--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
