Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%20
Anadolu Mutfak Kültürü Sinan Keskin

Anadolu Mutfak Kültürü

Liste Fiyatı : 250,00TL
İndirimli Fiyat : 200,00TL
Kazancınız : 50,00TL
Taksitli fiyat : 3 x 66,67TL
Havale/EFT ile : 196,00TL
9786253751388
137782
Anadolu Mutfak Kültürü
Anadolu Mutfak Kültürü
200.00

BÖLÜM 1 GİRİŞ
Anadolu Mutfak Kültürünün Oluşumuna Genel Bakış
Gastronomi Kavramı ve Mutfağın Tarihsel
Gelişim İçindeki Rolü
BÖLÜM 2 ANADOLU’NUN MUTFAK KÜLTÜRÜNDE DÖNEMLER
Tarih Öncesi Dönem
Orta Asya Dönemi Mutfağı
Selçuklu ve Beylikler Dönemi Mutfağı
Osmanlı Dönemi Mutfağı
Cumhuriyet Dönemi Mutfağı
BÖLÜM 3 ANADOLU’NUN BÖLGESEL MUTFAĞI
Marmara Mutfağı
Ege Mutfağı
Akdeniz Mutfağı
İç Anadolu Mutfağı
xxx

Karadeniz Mutfağı
Doğu Anadolu Mutfağı
Güneydoğu Anadolu Mutfağı
BÖLÜM 4 ANADOLU MUTFAĞINDA PİŞİRME TEKNİKLERİ
BÖLÜM 5 ANADOLU MUTFAĞINDA ÖZELGÜNLER VE DÖNEMLER
BÖLÜM 6 ANADOLU MUTFAĞINDA SOKAK LEZZETLERİ
BÖLÜM 7 ANADOLU MUTFAĞINDA BAHARATLAR VE SOSLAR
BÖLÜM 8 ANADOLU MUTFAĞININ DIĞER MUTFAK KÜLTÜRLERI İLE
ETKILEŞIMI
BÖLÜM 9 SAĞLIK VE BESLENME AÇISINDAN ANADOLU MUTFAĞI
BÖLÜM 10 ANADOLU MUTFAĞINDA ÇOĞRAFİ İŞRETLER KAVRAMI
BÖLÜM 11 ANADOLU MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN GELECEĞI
KAYNAKLAR

  • Açıklama
    • BÖLÜM 1 GİRİŞ
      Anadolu Mutfak Kültürünün Oluşumuna Genel Bakış
      Gastronomi Kavramı ve Mutfağın Tarihsel
      Gelişim İçindeki Rolü
      BÖLÜM 2 ANADOLU’NUN MUTFAK KÜLTÜRÜNDE DÖNEMLER
      Tarih Öncesi Dönem
      Orta Asya Dönemi Mutfağı
      Selçuklu ve Beylikler Dönemi Mutfağı
      Osmanlı Dönemi Mutfağı
      Cumhuriyet Dönemi Mutfağı
      BÖLÜM 3 ANADOLU’NUN BÖLGESEL MUTFAĞI
      Marmara Mutfağı
      Ege Mutfağı
      Akdeniz Mutfağı
      İç Anadolu Mutfağı
      xxx

      Karadeniz Mutfağı
      Doğu Anadolu Mutfağı
      Güneydoğu Anadolu Mutfağı
      BÖLÜM 4 ANADOLU MUTFAĞINDA PİŞİRME TEKNİKLERİ
      BÖLÜM 5 ANADOLU MUTFAĞINDA ÖZELGÜNLER VE DÖNEMLER
      BÖLÜM 6 ANADOLU MUTFAĞINDA SOKAK LEZZETLERİ
      BÖLÜM 7 ANADOLU MUTFAĞINDA BAHARATLAR VE SOSLAR
      BÖLÜM 8 ANADOLU MUTFAĞININ DIĞER MUTFAK KÜLTÜRLERI İLE
      ETKILEŞIMI
      BÖLÜM 9 SAĞLIK VE BESLENME AÇISINDAN ANADOLU MUTFAĞI
      BÖLÜM 10 ANADOLU MUTFAĞINDA ÇOĞRAFİ İŞRETLER KAVRAMI
      BÖLÜM 11 ANADOLU MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN GELECEĞI
      KAYNAKLAR

      Stok Kodu
      :
      9786253751388
      Boyut
      :
      14x20
      Sayfa Sayısı
      :
      205
      Basım Yeri
      :
      Ankara
      Basım Tarihi
      :
      2024 Aralık
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      200,00   
      200,00   
      2
      100,00   
      200,00   
      3
      66,67   
      200,00   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      200,00   
      200,00   
      2
      100,00   
      200,00   
      3
      66,67   
      200,00   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      200,00   
      200,00   
      2
      100,00   
      200,00   
      3
      66,67   
      200,00   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      200,00   
      200,00   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat