Et Muayenesi
Liste Fiyatı :
394,00TL
İndirimli Fiyat :
354,60TL
Kazancınız :
39,40TL
Taksitli fiyat :
3 x 118,20TL
Havale/EFT ile :
347,51TL
9786054485758
39989
https://www.pelikankitabevi.com.tr/universite-ders-kitaplari/dora-yayincilik/et-muayenesi
Et Muayenesi
354.60
- Türkiye Et Endüstrisi : Türkiye'de Kırmızı Et Sanayi, Mezbaha Çeşitleri, Nakil Sırasında Hayvan Refahı, Et ve Et Ürünleri Atıkları, Çevre Kirliliği ve Mezbahalar
- Et Muayenesi: Et Muayenesinin Tarihçesi, Amaçları, Etlere El Koyma, Kesim İşlemleri, Yüzüm, Gövde Etler İle İlgili Tanımlar
- Sığırlarda Sistematik Et Muayenesi: Organ Muayenesi, Hemal Lenf Düğümü, Etlerin Damgalanması, Dondurulmuş ve Soğutulmuş Etlerin Muayenesi
- Et Muayenesi Yönünden Önemli Fizyolojik ve Patolojik Değişiklikler: Ateş, Septisemi, Toksemi, Piyemi, Pigmentasyon, Melanoz, Nekroz, Gangren, Anemi, Üremi, Tümörler
- Et Muayenesi Yönünden Önemli Hastalıklar : Zoonoz, Tüberküloz, Tularemi, Yanıkara, Şap, Salmonelloz
- Et Muayenesi Yönünden Önemli Paraziter Hastalıklar
- Kanatlı Hijyeni ve Et Muayenesi: Kesim İşlemleri, Asım İşlemi, Dondurma, Soğuk ve Donmuş Muhafaza
- Et Muayenesi Yönünden Önemli Kanatlı Hastalıkları
- En Endüstrisinde Kalite Yönetimi
- Et Endüstrisinde Temizlik ve Dezenfeksiyon
- Açıklama
- - Türkiye Et Endüstrisi : Türkiye'de Kırmızı Et Sanayi, Mezbaha Çeşitleri, Nakil Sırasında Hayvan Refahı, Et ve Et Ürünleri Atıkları, Çevre Kirliliği ve Mezbahalar- Et Muayenesi: Et Muayenesinin Tarihçesi, Amaçları, Etlere El Koyma, Kesim İşlemleri, Yüzüm, Gövde Etler İle İlgili Tanımlar- Sığırlarda Sistematik Et Muayenesi: Organ Muayenesi, Hemal Lenf Düğümü, Etlerin Damgalanması, Dondurulmuş ve Soğutulmuş Etlerin Muayenesi- Et Muayenesi Yönünden Önemli Fizyolojik ve Patolojik Değişiklikler: Ateş, Septisemi, Toksemi, Piyemi, Pigmentasyon, Melanoz, Nekroz, Gangren, Anemi, Üremi, Tümörler- Et Muayenesi Yönünden Önemli Hastalıklar : Zoonoz, Tüberküloz, Tularemi, Yanıkara, Şap, Salmonelloz- Et Muayenesi Yönünden Önemli Paraziter Hastalıklar- Kanatlı Hijyeni ve Et Muayenesi: Kesim İşlemleri, Asım İşlemi, Dondurma, Soğuk ve Donmuş Muhafaza- Et Muayenesi Yönünden Önemli Kanatlı Hastalıkları- En Endüstrisinde Kalite Yönetimi- Et Endüstrisinde Temizlik ve DezenfeksiyonStok Kodu:9786054485758Boyut:16x24Sayfa Sayısı:336Basım Yeri:BursaBaskı:1Basım Tarihi:2013Kapak Türü:Karton KapakDili:Türkçe
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim354,60354,602177,30354,603118,20354,60Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim354,60354,602177,30354,603118,20354,60Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim354,60354,602177,30354,603118,20354,60Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim354,60354,602--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.