Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%20
Türkiye’nin Mutluluk Dolu Çörekleri Emrullah Gümüştaş

Türkiye’nin Mutluluk Dolu Çörekleri

Liste Fiyatı : 195,00TL
İndirimli Fiyat : 156,00TL
Kazancınız : 39,00TL
Taksitli fiyat : 3 x 52,00TL
Havale/EFT ile : 152,88TL
%20
Temin Süresi 3 İş Günüdür.
9786254270000
104541
Türkiye’nin Mutluluk Dolu Çörekleri
Türkiye’nin Mutluluk Dolu Çörekleri
156.00

Mutfak bir ülkenin kültürünün aynasıdır. Mutfağı tanıyarak o ülkenin tarihi, coğrafyası, iklimi, gelenek görenekleri ve insanlarının hayata bakışı ile ilgili bilgi edinmek mümkündür. Ekmek ve çörekler de bu kültürün en önemli ve ayrılmaz birer parçasıdır. Türkiye'nin çörekleri de bizlere Türk kültürünü oluşturan temelleri anlatmaktadır. Buğdayın gen merkezi olan Şanlıurfa Karacadağ'ın bulunduğu verimli Anadolu topraklarında binyıllardır yaşayan Türkler, Türkistan'dan getirdikleri ve tarih boyunca etkileşim kurdukları diğer kültürlerden aldıklarıyla zengin bir çörek ve ekmek mirasına sahip olmuşlardır. Türk mutfağının hamur işleri konusunda dünyanın en zengin mutfağı olduğu söylenebilir. Bu kitap, okuyucuya bir yandan bu konuları anlatırken bir yandan da çöreği meydana getiren unsurlar hakkında da bilgi vermeyi ve çörek reçetelerimizi standart hale getirip kayıt altına almayı amaçlamaktadır. “Bir Türk sofrada ekmek yoksa o sofradan aç kalkar.” deyişinden yola çıkarak mahsulün bolca olduğu günlerde ekmeğimize kimi zaman sohbetimizi kimi zaman da bir parça tereyağı, peynir veya şekeri katık yapacağımız bereketli günlerimiz ve mutlu sofralarımız olmasını diliyoruz.

  • Açıklama
    • Mutfak bir ülkenin kültürünün aynasıdır. Mutfağı tanıyarak o ülkenin tarihi, coğrafyası, iklimi, gelenek görenekleri ve insanlarının hayata bakışı ile ilgili bilgi edinmek mümkündür. Ekmek ve çörekler de bu kültürün en önemli ve ayrılmaz birer parçasıdır. Türkiye'nin çörekleri de bizlere Türk kültürünü oluşturan temelleri anlatmaktadır. Buğdayın gen merkezi olan Şanlıurfa Karacadağ'ın bulunduğu verimli Anadolu topraklarında binyıllardır yaşayan Türkler, Türkistan'dan getirdikleri ve tarih boyunca etkileşim kurdukları diğer kültürlerden aldıklarıyla zengin bir çörek ve ekmek mirasına sahip olmuşlardır. Türk mutfağının hamur işleri konusunda dünyanın en zengin mutfağı olduğu söylenebilir. Bu kitap, okuyucuya bir yandan bu konuları anlatırken bir yandan da çöreği meydana getiren unsurlar hakkında da bilgi vermeyi ve çörek reçetelerimizi standart hale getirip kayıt altına almayı amaçlamaktadır. “Bir Türk sofrada ekmek yoksa o sofradan aç kalkar.” deyişinden yola çıkarak mahsulün bolca olduğu günlerde ekmeğimize kimi zaman sohbetimizi kimi zaman da bir parça tereyağı, peynir veya şekeri katık yapacağımız bereketli günlerimiz ve mutlu sofralarımız olmasını diliyoruz.

      Stok Kodu
      :
      9786254270000
      Boyut
      :
      16x24
      Sayfa Sayısı
      :
      192
      Basım Yeri
      :
      Ankara
      Basım Tarihi
      :
      2022 Ağustos
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      156,00   
      156,00   
      2
      78,00   
      156,00   
      3
      52,00   
      156,00   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      156,00   
      156,00   
      2
      78,00   
      156,00   
      3
      52,00   
      156,00   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      156,00   
      156,00   
      2
      78,00   
      156,00   
      3
      52,00   
      156,00   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      156,00   
      156,00   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat