Türk Mutfağı Yöresel Yemekler ve Beslenme Örüntüleri
Eser; Türk Mutfağının Genel Yapısı, Özel Gün ve Etkinliklerde Türk Mutfağı Uygulamaları, Ölçü Alma, Bölgelere göre Mutfak Kültürü ve Yöresel Reçeteler, Gastronomi, Mutfak Akımları ve Gastronomi Turizmi ile Coğrafi İşaret Sistemleri ve Örneklerinin yer aldığı 6 bölümden oluşmaktadır. Kitabın üniversitelerin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Beslenme ve Diyetetik Bölümü ile Aşçılık Programlarında okuyan öğrenciler ve konuya ilgi duyan herkes için faydalı olması temenni edilmektedir.
- Açıklama
Eser; Türk Mutfağının Genel Yapısı, Özel Gün ve Etkinliklerde Türk Mutfağı Uygulamaları, Ölçü Alma, Bölgelere göre Mutfak Kültürü ve Yöresel Reçeteler, Gastronomi, Mutfak Akımları ve Gastronomi Turizmi ile Coğrafi İşaret Sistemleri ve Örneklerinin yer aldığı 6 bölümden oluşmaktadır. Kitabın üniversitelerin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Beslenme ve Diyetetik Bölümü ile Aşçılık Programlarında okuyan öğrenciler ve konuya ilgi duyan herkes için faydalı olması temenni edilmektedir.
Stok Kodu:9786052547601Boyut:16x24Sayfa Sayısı:376Basım Yeri:AnkaraBasım Tarihi:2023
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim198,00198,00299,00198,00366,00198,00Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim198,00198,00299,00198,00366,00198,00Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim198,00198,00299,00198,00366,00198,00Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim198,00198,002--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.