Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%20
Temel Mutfak Matematiği Özge Seçmeler

Temel Mutfak Matematiği(Çözümlü Sorularla Detaylı Anlatım, Deneme Soruları ve Excel Uygulamaları)

Liste Fiyatı : 215,00TL
İndirimli Fiyat : 172,00TL
Kazancınız : 43,00TL
Taksitli fiyat : 3 x 57,33TL
Havale/EFT ile : 168,56TL
%20
Temin Süresi 3 İş Günüdür.
9786258174793
129139
Temel Mutfak Matematiği
Temel Mutfak Matematiği (Çözümlü Sorularla Detaylı Anlatım, Deneme Soruları ve Excel Uygulamaları)
172.00

Yiyecek içecek sektöründe işletmelerin sürdürülebilirliği için yetenekli şeflerin yaratıcılığı, gıda güvenliğinin ve kalitesinin sağlanması kadar işletmenin iktisadi yönetimi de önemlidir.
Restoranların kar/zarar ve bütçe hesaplamalarının temelinde gıda maliyetinin hesaplandığı “temel mutfak matematiği” yer almaktadır. Yönetim muhasebesine geçmeden önce bir pazar alışverişinden profesyonel bir davet organizasyonuna kadar geniş kapsamda örnek problemleri olan geleceğin şefleri için yararlı, pratik ve anlaşılabilir bir kaynağa ihtiyaç vardır.
Bu kitap mutfak matematiği dersi notlarından yararlanılarak tasarlanmıştır. Ülkemizde henüz böyle bir kitap yayınlanmamış olması nedeni ile önemli bir açığı kapatması için tasarlanmıştır. Yiyecek içecek sektöründe çalışmaya yeni başlamış aşçıların yanı sıra Aşçılık Meslek Liselerinde, Meslek Yüksek Okullarında ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümlerinde ders kitabı olarak okutulmak üzere tasarlanmıştır. Ayrıca mutfak problemleri sayesinde ileri sınıf ilk öğretim öğrencileri için ve Excell uygulamaları ile Temel Excel eğitimleri için yardımcı kaynak niteliğinde örnekler içermektedir.

---------------------

  • Açıklama
    • Yiyecek içecek sektöründe işletmelerin sürdürülebilirliği için yetenekli şeflerin yaratıcılığı, gıda güvenliğinin ve kalitesinin sağlanması kadar işletmenin iktisadi yönetimi de önemlidir.
      Restoranların kar/zarar ve bütçe hesaplamalarının temelinde gıda maliyetinin hesaplandığı “temel mutfak matematiği” yer almaktadır. Yönetim muhasebesine geçmeden önce bir pazar alışverişinden profesyonel bir davet organizasyonuna kadar geniş kapsamda örnek problemleri olan geleceğin şefleri için yararlı, pratik ve anlaşılabilir bir kaynağa ihtiyaç vardır.
      Bu kitap mutfak matematiği dersi notlarından yararlanılarak tasarlanmıştır. Ülkemizde henüz böyle bir kitap yayınlanmamış olması nedeni ile önemli bir açığı kapatması için tasarlanmıştır. Yiyecek içecek sektöründe çalışmaya yeni başlamış aşçıların yanı sıra Aşçılık Meslek Liselerinde, Meslek Yüksek Okullarında ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümlerinde ders kitabı olarak okutulmak üzere tasarlanmıştır. Ayrıca mutfak problemleri sayesinde ileri sınıf ilk öğretim öğrencileri için ve Excell uygulamaları ile Temel Excel eğitimleri için yardımcı kaynak niteliğinde örnekler içermektedir.

      ---------------------

      Stok Kodu
      :
      9786258174793
      Boyut
      :
      14x20
      Sayfa Sayısı
      :
      180
      Basım Yeri
      :
      Ankara
      Basım Tarihi
      :
      2024 Mayıs
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      172,00   
      172,00   
      2
      86,00   
      172,00   
      3
      57,33   
      172,00   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      172,00   
      172,00   
      2
      86,00   
      172,00   
      3
      57,33   
      172,00   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      172,00   
      172,00   
      2
      86,00   
      172,00   
      3
      57,33   
      172,00   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      172,00   
      172,00   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat