Tatlı Pasta ve Hamur İşleriKavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar
Bu kitabın pasta, tatlı ve hamur işleri konusunda gastronomi ve mutfak sanatları ve aşçı-lık eğitimi alan öğrencilere rehberlik etmesi amaçlanmaktadır. Ayrıca sektör çalışanlarına da kaynaklık etmesi açısından önemli olduğu düşünülmektedir. Kitap aracılığıyla, tatlı, pasta ve hamur işleri ile ilgili bilimsel bilgilere yer verilerek teorik çıkarımlar elde edil-mesine imkân sağlanırken, örnek standart reçetelerle de uygulama becerisi kazanılmasına kaynaklık edilmesi hedeflenmektedir. Kitabın gastronomi ve mutfak sanatları ile aşçılık yazınına katkı sağlamasını umuyoruz.
- Açıklama
Bu kitabın pasta, tatlı ve hamur işleri konusunda gastronomi ve mutfak sanatları ve aşçı-lık eğitimi alan öğrencilere rehberlik etmesi amaçlanmaktadır. Ayrıca sektör çalışanlarına da kaynaklık etmesi açısından önemli olduğu düşünülmektedir. Kitap aracılığıyla, tatlı, pasta ve hamur işleri ile ilgili bilimsel bilgilere yer verilerek teorik çıkarımlar elde edil-mesine imkân sağlanırken, örnek standart reçetelerle de uygulama becerisi kazanılmasına kaynaklık edilmesi hedeflenmektedir. Kitabın gastronomi ve mutfak sanatları ile aşçılık yazınına katkı sağlamasını umuyoruz.
Stok Kodu:9786052545119Boyut:16x24Sayfa Sayısı:504Basım Yeri:AnkaraBasım Tarihi:2022 OcakKapak Türü:Karton KapakDili:Türkçe
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim216,00216,002108,00216,00372,00216,00Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim216,00216,002108,00216,00372,00216,00Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim216,00216,002108,00216,00372,00216,00Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim216,00216,002--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.