Sanat ve Gastronomi İlişkisinin Kısa Tarihi
Mağara resimlerinden Roma mozaiklerine, Âdem ile Havva’nın elmasından Barok Dönem natürmortlarına; paketlenmiş dışkıdan duvara bantla yapıştırılmış muza, tuvale dönüşen sofralara, ünlü şeflerin servis tabaklarına…
Sanat ve gastronomi ilişkisini oldukça geniş bir perspektiften ele alan bu çalışma, yeme-içmenin sanatla olan serüvenini bambaşka bir zaviyeden bakarak yorumlamakta ve muhataplarına konu özelinde ilgi çekici bir okuma yapma imkânı sunmaktadır.
-******************************-
- Açıklama
Mağara resimlerinden Roma mozaiklerine, Âdem ile Havva’nın elmasından Barok Dönem natürmortlarına; paketlenmiş dışkıdan duvara bantla yapıştırılmış muza, tuvale dönüşen sofralara, ünlü şeflerin servis tabaklarına…
Sanat ve gastronomi ilişkisini oldukça geniş bir perspektiften ele alan bu çalışma, yeme-içmenin sanatla olan serüvenini bambaşka bir zaviyeden bakarak yorumlamakta ve muhataplarına konu özelinde ilgi çekici bir okuma yapma imkânı sunmaktadır.-******************************-
Stok Kodu:9786057009128Boyut:14x20Sayfa Sayısı:152Basım Yeri:İstanbul
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim297,50297,502148,75297,50399,17297,50Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim297,50297,502148,75297,50399,17297,50Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim297,50297,502148,75297,50399,17297,50Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim297,50297,502--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.