Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%20
Sağlık Kitapları, - Nobel Akademi - Glutensiz Gıda Mühendisliği

Glutensiz Gıda Mühendisliği

Liste Fiyatı : 450,00TL
İndirimli Fiyat : 360,00TL
Kazancınız : 90,00TL
Taksitli fiyat : 3 x 120,00TL
Havale/EFT ile : 352,80TL
9786253861247
145066
Glutensiz Gıda Mühendisliği
Glutensiz Gıda Mühendisliği
360.00

Glutensiz beslenmeye duyulan ilgi, çölyak hastaları, gluten hassasiyeti ve buğday alerjisi olan bireylerin ötesine uzanarak yeni bir tüketim kültürünü şekillendiriyor. Artan talep, yalnızca yeni ürün beklentilerini değil, aynı zamanda gıda üretiminde köklü bir dönüşümü de beraberinde getiriyor. Çünkü glutensiz gıdalar üretmek, basit bir buğday ikamesinden ibaret değil; hammaddelerin yeniden yorumlanmasını, süreçlerin yeniden inşa edilmesini ve gıda mühendisliğinde yaratıcı çözümler geliştirilmesini gerektiriyor.
Glutensiz Gıda Mühendisliği; alanında uzman akademisyen ve profesyonellerin katkılarıyla, glutensiz gıda üretiminin tüm boyutlarını bilimsel temellere dayandırarak ele alıyor. Hammaddelerin seçimi, yeni ürün geliştirme süreçleri, kalite kontrol yöntemleri, yenilikçi üretim teknolojileri ve yasal düzenlemelere kadar uzanan geniş bir yelpazeyi kapsayan bu kitap; teorik bilgi ile uygulamayı buluşturuyor.
Gıda teknolojisi alanındaki uygulayıcılar, akademisyenler, öğrenciler ve glutensiz yaşam biçimini benimseyen herkes için hazırlanmış bu kapsamlı eser, glutensiz gıdaların üretimine dair kaynak niteliği taşıyor.

  • Açıklama
    • Glutensiz beslenmeye duyulan ilgi, çölyak hastaları, gluten hassasiyeti ve buğday alerjisi olan bireylerin ötesine uzanarak yeni bir tüketim kültürünü şekillendiriyor. Artan talep, yalnızca yeni ürün beklentilerini değil, aynı zamanda gıda üretiminde köklü bir dönüşümü de beraberinde getiriyor. Çünkü glutensiz gıdalar üretmek, basit bir buğday ikamesinden ibaret değil; hammaddelerin yeniden yorumlanmasını, süreçlerin yeniden inşa edilmesini ve gıda mühendisliğinde yaratıcı çözümler geliştirilmesini gerektiriyor.
      Glutensiz Gıda Mühendisliği; alanında uzman akademisyen ve profesyonellerin katkılarıyla, glutensiz gıda üretiminin tüm boyutlarını bilimsel temellere dayandırarak ele alıyor. Hammaddelerin seçimi, yeni ürün geliştirme süreçleri, kalite kontrol yöntemleri, yenilikçi üretim teknolojileri ve yasal düzenlemelere kadar uzanan geniş bir yelpazeyi kapsayan bu kitap; teorik bilgi ile uygulamayı buluşturuyor.
      Gıda teknolojisi alanındaki uygulayıcılar, akademisyenler, öğrenciler ve glutensiz yaşam biçimini benimseyen herkes için hazırlanmış bu kapsamlı eser, glutensiz gıdaların üretimine dair kaynak niteliği taşıyor.

      Stok Kodu
      :
      9786253861247
      Boyut
      :
      16x24
      Sayfa Sayısı
      :
      438
      Basım Yeri
      :
      Ankara
      Basım Tarihi
      :
      2025 Mart
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      360,00   
      360,00   
      2
      180,00   
      360,00   
      3
      120,00   
      360,00   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      360,00   
      360,00   
      2
      180,00   
      360,00   
      3
      120,00   
      360,00   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      360,00   
      360,00   
      2
      180,00   
      360,00   
      3
      120,00   
      360,00   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      360,00   
      360,00   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat