Profesyonel Mutfak Yönetimi İnovatif Yaklaşım
Profesyonel Mutfak Yönetimi İnovatif Yaklaşım
Dünyadaki tüm planlamaların geleceği kontrol edemeyeceği bir gerçektir. Fakat yeni normallerin yeni kurallarına adaptasyon gücü, yiyecek içecek endüstrisinde rekabet avantajı sağlaması bakımından değer ifade etmektedir. Pandemi sonrası yeni dünyada dijital dönüşüm hız kazanmıştır. COVID-19 salgınının etkileri kısa dönemde yeni süreçlere uyum sağlanmasını gerektirse de dijital dönüşüm için büyük bir adım ve hatta sıçrama olarak değerlendirilmektedir. Hizmet endüstrisi içerisinde, karmaşık ve emek dolu pazarın taşıyıcılarından biri olan mutfak, mevcut ve gelecek trendleri ile birlikte varolma çabası içerisindedir. Mutfak yönetiminde, ilgili işletmelerin ölüm katılığı (rigor mortis) durumu içerisinde olmamaları noktasında, sürekli değişen ve gelişen yenilikleri hizmetlerine uyarlama girişimleri stratejik açıdan hem işletme hem de müşteriler için kaçınılmaz bir zorunluluktur.
Bu çalışma ile profesyonel mutfak yönetimi içerisinde üzerinde durulması gerekli önemli ana konular inovatif bakış açısıyla, kendi alanlarında söz sahibi akademisyenler tarafından ele alınmış ve sunulmuştur. Çalışmanın genel olarak yiyecek içecek hizmetleri sektöründe yer alan tüm çalışanlar ve araştırmacılara, bu alanda eğitim gören öğrencilere ve özellikle mutfak yönetimi olgusunun bir şekilde içinde olan tüm paydaşlara yararlı olmasını dileriz.
- Açıklama
Profesyonel Mutfak Yönetimi İnovatif Yaklaşım
Dünyadaki tüm planlamaların geleceği kontrol edemeyeceği bir gerçektir. Fakat yeni normallerin yeni kurallarına adaptasyon gücü, yiyecek içecek endüstrisinde rekabet avantajı sağlaması bakımından değer ifade etmektedir. Pandemi sonrası yeni dünyada dijital dönüşüm hız kazanmıştır. COVID-19 salgınının etkileri kısa dönemde yeni süreçlere uyum sağlanmasını gerektirse de dijital dönüşüm için büyük bir adım ve hatta sıçrama olarak değerlendirilmektedir. Hizmet endüstrisi içerisinde, karmaşık ve emek dolu pazarın taşıyıcılarından biri olan mutfak, mevcut ve gelecek trendleri ile birlikte varolma çabası içerisindedir. Mutfak yönetiminde, ilgili işletmelerin ölüm katılığı (rigor mortis) durumu içerisinde olmamaları noktasında, sürekli değişen ve gelişen yenilikleri hizmetlerine uyarlama girişimleri stratejik açıdan hem işletme hem de müşteriler için kaçınılmaz bir zorunluluktur.
Bu çalışma ile profesyonel mutfak yönetimi içerisinde üzerinde durulması gerekli önemli ana konular inovatif bakış açısıyla, kendi alanlarında söz sahibi akademisyenler tarafından ele alınmış ve sunulmuştur. Çalışmanın genel olarak yiyecek içecek hizmetleri sektöründe yer alan tüm çalışanlar ve araştırmacılara, bu alanda eğitim gören öğrencilere ve özellikle mutfak yönetimi olgusunun bir şekilde içinde olan tüm paydaşlara yararlı olmasını dileriz.
Stok Kodu:9786052548462Boyut:16x24Sayfa Sayısı:226Basım Yeri:AnkaraBasım Tarihi:2024 Ocak
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim225,00225,002112,50225,00375,00225,00Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim225,00225,002112,50225,00375,00225,00Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim225,00225,002112,50225,00375,00225,00Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim225,00225,002--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.