Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%25
Patisserie - Pastacının El Kitabı (Ciltli) Christophe Felder

Patisserie - Pastacının El Kitabı (Ciltli)

Liste Fiyatı : 1.615,00TL
İndirimli Fiyat : 1.211,25TL
Kazancınız : 403,75TL
Taksitli fiyat : 3 x 403,75TL
Havale/EFT ile : 1.187,03TL
%25
Temin Süresi 3 İş Günüdür.
9789751042859
96795
Patisserie - Pastacının El Kitabı (Ciltli)
Patisserie - Pastacının El Kitabı (Ciltli)
1211.25

İnce pastacılığın verdiği haz her daim kalır.

Christophe Felder daha 23 yaşındayken Paris’teki seçkin Hôtel de Crillon’da pasta şefi olarak görevlendirildiğinde bir pasta sihirbazı olarak kabul ediliyordu. Bugün pek çok kitabın belirttiği üzere özellikle incelikli Japon damak zevkine uygun yeni tatlılar üretiyor, kurumsal danışmanlık yapıyor, profesyonelleri eğitiyor ve kendi aşçılık okullarında ders veriyor.

Titiz bir teknik, sağduyu ve oyunbazlık Felder’ın pastacılığını tanımlayan elementlerdir. Onun yol gösterici ilkeleri şaşırtmak ve tatmin etmek üzerine kuruludur. Christophe Felder, kendi kitabını şöyle anlatıyor: 2005 yılında yemek kitabı koleksiyonum Leçons de Pâtisserie (Pastacılık Dersleri) adlı serimi, bir cilt tatil tarifi kitabı Les Gâteaux de l’Avent (Tatil Tarifleri) ile birlikte, ardından da sekiz ayrı başlıkta kitap çıkarttım. Patisserie bu seriden yapılmış bir derleme.

Fazla basite indirgemeden profesyonel pastacılığın inceliklerini evdeki insanlara anlatma fikrinden yola çıktım. Geliştirdiğim format, aşçılık okullarında verdiğim derslere olabildiğince yakın tarifler üzerine kurulu. Binlerce fotoğrafta, mesela, hafif bir bezeyi, yumurta aklarını söndürmeden nasıl yoğun bir karışım olarak katlayabileceğinizi ve şu hamurunun (ya da ekler/profiterol hamuru) dokusunun çırpılmış yumurta eklendiğinde nasıl olması gerektiğini görebilirsiniz.

  • Açıklama
    • İnce pastacılığın verdiği haz her daim kalır.

      Christophe Felder daha 23 yaşındayken Paris’teki seçkin Hôtel de Crillon’da pasta şefi olarak görevlendirildiğinde bir pasta sihirbazı olarak kabul ediliyordu. Bugün pek çok kitabın belirttiği üzere özellikle incelikli Japon damak zevkine uygun yeni tatlılar üretiyor, kurumsal danışmanlık yapıyor, profesyonelleri eğitiyor ve kendi aşçılık okullarında ders veriyor.

      Titiz bir teknik, sağduyu ve oyunbazlık Felder’ın pastacılığını tanımlayan elementlerdir. Onun yol gösterici ilkeleri şaşırtmak ve tatmin etmek üzerine kuruludur. Christophe Felder, kendi kitabını şöyle anlatıyor: 2005 yılında yemek kitabı koleksiyonum Leçons de Pâtisserie (Pastacılık Dersleri) adlı serimi, bir cilt tatil tarifi kitabı Les Gâteaux de l’Avent (Tatil Tarifleri) ile birlikte, ardından da sekiz ayrı başlıkta kitap çıkarttım. Patisserie bu seriden yapılmış bir derleme.

      Fazla basite indirgemeden profesyonel pastacılığın inceliklerini evdeki insanlara anlatma fikrinden yola çıktım. Geliştirdiğim format, aşçılık okullarında verdiğim derslere olabildiğince yakın tarifler üzerine kurulu. Binlerce fotoğrafta, mesela, hafif bir bezeyi, yumurta aklarını söndürmeden nasıl yoğun bir karışım olarak katlayabileceğinizi ve şu hamurunun (ya da ekler/profiterol hamuru) dokusunun çırpılmış yumurta eklendiğinde nasıl olması gerektiğini görebilirsiniz.

      Stok Kodu
      :
      9789751042859
      Boyut
      :
      18 X 25
      Sayfa Sayısı
      :
      800
      Basım Tarihi
      :
      2022
      Dili
      :
      Türkçe
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      1.211,25   
      1.211,25   
      2
      605,63   
      1.211,25   
      3
      403,75   
      1.211,25   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      1.211,25   
      1.211,25   
      2
      605,63   
      1.211,25   
      3
      403,75   
      1.211,25   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      1.211,25   
      1.211,25   
      2
      605,63   
      1.211,25   
      3
      403,75   
      1.211,25   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      1.211,25   
      1.211,25   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat