Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%20
Ordu Gastronomi Kültürü Rıfat Pir

Ordu Gastronomi Kültürü“Yemek-Kültür-Tarih”

Liste Fiyatı : 170,00TL
İndirimli Fiyat : 136,00TL
Kazancınız : 34,00TL
Taksitli fiyat : 3 x 45,33TL
Havale/EFT ile : 133,28TL
%20
Temin Süresi 3 İş Günüdür.
9786253983925
114470
Ordu Gastronomi Kültürü
Ordu Gastronomi Kültürü “Yemek-Kültür-Tarih”
136.00

Son yıllarda tüm dünyada popülaritesini artıran gastronomi kavramı ülkelerin ve bölgelerin gastronomik kültürel birikimlerini ürüne dönüştürmelerine olanak tanımıştır. Ülkeler ve bölgeler sahip oldukları bu kültürel birikimi alternatif turizm çeşitliliği içerisinde etkin tanıtım faaliyetleri ile ön plana çıkararak yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisine sunmaktadır. Gastronomi kültürü açısından pozitif yönlü gelişen bu süreç dünyanın birçok noktasında gastronomi destinasyonlarının ortaya çıkmasını sağlamıştır.
Bu kitapta; eşsiz doğası, alternatif turizm kaynakları, cezbedici destinasyonları ile son yıllarda adından sıkça söz ettiren Ordu ili mutfak kültürünün geçmişten günümüze tüm yönleri ile ele alınması hedeflenmiştir. Kitabın, Ordu mutfağının sahip olduğu sağlıklı ve doğal yapısının ortaya konması ve bu sürece paralel olarak bir gastronomi kimliği oluşturması gibi konular başta olmak üzere alana yönelik yapılacak olan diğer bilimsel çalışmalara kaynak niteliği taşıması amaçlanmıştır.

  • Açıklama
    • Son yıllarda tüm dünyada popülaritesini artıran gastronomi kavramı ülkelerin ve bölgelerin gastronomik kültürel birikimlerini ürüne dönüştürmelerine olanak tanımıştır. Ülkeler ve bölgeler sahip oldukları bu kültürel birikimi alternatif turizm çeşitliliği içerisinde etkin tanıtım faaliyetleri ile ön plana çıkararak yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisine sunmaktadır. Gastronomi kültürü açısından pozitif yönlü gelişen bu süreç dünyanın birçok noktasında gastronomi destinasyonlarının ortaya çıkmasını sağlamıştır.
      Bu kitapta; eşsiz doğası, alternatif turizm kaynakları, cezbedici destinasyonları ile son yıllarda adından sıkça söz ettiren Ordu ili mutfak kültürünün geçmişten günümüze tüm yönleri ile ele alınması hedeflenmiştir. Kitabın, Ordu mutfağının sahip olduğu sağlıklı ve doğal yapısının ortaya konması ve bu sürece paralel olarak bir gastronomi kimliği oluşturması gibi konular başta olmak üzere alana yönelik yapılacak olan diğer bilimsel çalışmalara kaynak niteliği taşıması amaçlanmıştır.

      Stok Kodu
      :
      9786253983925
      Boyut
      :
      13x20
      Sayfa Sayısı
      :
      124
      Basım Yeri
      :
      Ankara
      Basım Tarihi
      :
      2023 Mart
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      136,00   
      136,00   
      2
      68,00   
      136,00   
      3
      45,33   
      136,00   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      136,00   
      136,00   
      2
      68,00   
      136,00   
      3
      45,33   
      136,00   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      136,00   
      136,00   
      2
      68,00   
      136,00   
      3
      45,33   
      136,00   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      136,00   
      136,00   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat