Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%20
NeoGastronomik Akımlar Seda Derinalp Çanakçı

NeoGastronomik Akımlar

Liste Fiyatı : 330,00TL
İndirimli Fiyat : 264,00TL
Kazancınız : 66,00TL
Taksitli fiyat : 3 x 88,00TL
Havale/EFT ile : 258,72TL
%20
Temin Süresi 3 İş Günüdür.
9786257677394
93679
NeoGastronomik Akımlar
NeoGastronomik Akımlar
264.00

Son yıllarda gastronomi dünyasında yeni içerikler denenmeye başlanmış, bu durum beraberinde yeni akımların doğmasına neden olmuş ve gastronomi sektörü bir yenilenme sürecine girmiştir. Bu sürecin şekillenmesinin nedeni, tüketici taleplerindeki değişim olarak gösterilmektedir. Uçucu kimlikler, hızlı değişen trendler, yeni ve farklı tat arayışları gastronomide yeni akımların ortaya çıkmasına ve tüketicilerin sosyolojik ihtiyaçlarının karşılanmasına yön vermeye başlamıştır.
Genel olarak, son yılların gastronomi akımları; sürdürülebilir gastronomi, doğal yiyecekler, fonksiyonel gıdalar, yağlı ve zararlı yiyeceklerden arındırılmış gıdalar ve dolayısıyla tarıma dayalı bir beslenme düzeni çerçevesinde gelişmektedir. Söz konusu gastronomi akımlarını, mor ve siyah yiyecekler, yenilebilir böcekler, moleküler mutfak, füzyon mutfak, nörogastronomi ve çiğ gıda gibi eğilimler takip etmektedir.
Ülkemizde ve dünyada gastronomi akımlarına yönelik konuların ortaya konması bu kitabın temelini oluşturmaktadır. Yirmi iki bölümden oluşan bu kitap, her biri alanında uzman yirmi dört yazar tarafından yazılmıştır.
İlgili alandaki yazının sınırlı olması dikkate alındığında bu eserin önemli katkılar sunacağı düşünülmektedir.

  • Açıklama
    • Son yıllarda gastronomi dünyasında yeni içerikler denenmeye başlanmış, bu durum beraberinde yeni akımların doğmasına neden olmuş ve gastronomi sektörü bir yenilenme sürecine girmiştir. Bu sürecin şekillenmesinin nedeni, tüketici taleplerindeki değişim olarak gösterilmektedir. Uçucu kimlikler, hızlı değişen trendler, yeni ve farklı tat arayışları gastronomide yeni akımların ortaya çıkmasına ve tüketicilerin sosyolojik ihtiyaçlarının karşılanmasına yön vermeye başlamıştır.
      Genel olarak, son yılların gastronomi akımları; sürdürülebilir gastronomi, doğal yiyecekler, fonksiyonel gıdalar, yağlı ve zararlı yiyeceklerden arındırılmış gıdalar ve dolayısıyla tarıma dayalı bir beslenme düzeni çerçevesinde gelişmektedir. Söz konusu gastronomi akımlarını, mor ve siyah yiyecekler, yenilebilir böcekler, moleküler mutfak, füzyon mutfak, nörogastronomi ve çiğ gıda gibi eğilimler takip etmektedir.
      Ülkemizde ve dünyada gastronomi akımlarına yönelik konuların ortaya konması bu kitabın temelini oluşturmaktadır. Yirmi iki bölümden oluşan bu kitap, her biri alanında uzman yirmi dört yazar tarafından yazılmıştır.
      İlgili alandaki yazının sınırlı olması dikkate alındığında bu eserin önemli katkılar sunacağı düşünülmektedir.

      Stok Kodu
      :
      9786257677394
      Boyut
      :
      16x24
      Sayfa Sayısı
      :
      506
      Basım Yeri
      :
      Ankara
      Baskı
      :
      2
      Basım Tarihi
      :
      2022 Mart
      Kapak Türü
      :
      Karton Kapak
      Dili
      :
      Türkçe
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      264,00   
      264,00   
      2
      132,00   
      264,00   
      3
      88,00   
      264,00   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      264,00   
      264,00   
      2
      132,00   
      264,00   
      3
      88,00   
      264,00   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      264,00   
      264,00   
      2
      132,00   
      264,00   
      3
      88,00   
      264,00   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      264,00   
      264,00   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat