Nathalie'nin Mutfak HikayeleriCiltli
Liste Fiyatı :
1.200,00TL
İndirimli Fiyat :
900,00TL
Kazancınız :
300,00TL
Taksitli fiyat :
3 x 300,00TL
Havale/EFT ile :
882,00TL
9789751420626
87578
https://www.pelikankitabevi.com.tr/nathalienin-mutfak-hikayeleri
Nathalie'nin Mutfak Hikayeleri Ciltli
900.00
Beyaz Fırın aile işletmesi olduğu için küçük yaşlardan itibaren hep
oradaydım. Beş yaşımdan beri babamın beni Kadıköy Beyaz Fırın’a
götürdüğünü, o yaşımda gözüme kocaman görünen pastanede
sık sık ürünlerin tadına baktığımı hatırlarım. İlkokuldan sonra Saint
Benoit Fransız Lisesi’ne gittim. Burada gördüğüm eğitim sayesinde
günümüzde hâlâ pastacılık sektörüne yön veren Fransız kültürüyle
erken yaşta tanıştım. Bunlarla eş zamanlı San Francisco’da Stoyanof’s
Restaurant’ı işleten dedem, babaannem ve amcamın yanında, bilfiil
çalışarak geçirdim.
Üniversitedeyken tatillerde hep Beyaz Fırın’ın mutfağında çalıştım.
1993 yılında Beyaz Fırın’ın Çiftehavuzlar mağazasını açtığımız dönemde
ise artık pastacı olacağımı ve bu alanda ilerleyeceğimi biliyordum.
Ardından Le Cordon Bleu Paris’te pastacılık eğitimi almaya başladım.
O güne kadar alaylı bir eğitimden geçmiştim ama 2000 yılında mezun
olduğumda artık mutfakta neyin nasıl yapılması gerektiğini biliyordum.
Profesyonel olarak çalışmaya başladım.
Makedonya’da başlayan, anneannem ve komşularıyla filizlenip
annemle perçinlenen İstanbul mutfağının ve dedem ile amcamın
Stoyanof’s Restaurant’ının lezzet hafızamda oluşturduğu etkileri, Beyaz
Fırın’ın mutfağındaki deneyimlerle harmanlayıp büyüttüm. Samimiyetle
hazırladığım ve içinde ‘yeni normal beslenme’ anlayışına yer verdiğim
bu kitabın size lezzetli ve keyifli sofralar sunacağını umuyorum.
(Nathalie Stoyanof Suda
- Açıklama
Beyaz Fırın aile işletmesi olduğu için küçük yaşlardan itibaren hep
oradaydım. Beş yaşımdan beri babamın beni Kadıköy Beyaz Fırın’agötürdüğünü, o yaşımda gözüme kocaman görünen pastanedesık sık ürünlerin tadına baktığımı hatırlarım. İlkokuldan sonra SaintBenoit Fransız Lisesi’ne gittim. Burada gördüğüm eğitim sayesindegünümüzde hâlâ pastacılık sektörüne yön veren Fransız kültürüyleerken yaşta tanıştım. Bunlarla eş zamanlı San Francisco’da Stoyanof’sRestaurant’ı işleten dedem, babaannem ve amcamın yanında, bilfiilçalışarak geçirdim.Üniversitedeyken tatillerde hep Beyaz Fırın’ın mutfağında çalıştım.1993 yılında Beyaz Fırın’ın Çiftehavuzlar mağazasını açtığımız dönemdeise artık pastacı olacağımı ve bu alanda ilerleyeceğimi biliyordum.Ardından Le Cordon Bleu Paris’te pastacılık eğitimi almaya başladım.O güne kadar alaylı bir eğitimden geçmiştim ama 2000 yılında mezunolduğumda artık mutfakta neyin nasıl yapılması gerektiğini biliyordum.Profesyonel olarak çalışmaya başladım.Makedonya’da başlayan, anneannem ve komşularıyla filizlenipannemle perçinlenen İstanbul mutfağının ve dedem ile amcamınStoyanof’s Restaurant’ının lezzet hafızamda oluşturduğu etkileri, BeyazFırın’ın mutfağındaki deneyimlerle harmanlayıp büyüttüm. Samimiyetlehazırladığım ve içinde ‘yeni normal beslenme’ anlayışına yer verdiğimbu kitabın size lezzetli ve keyifli sofralar sunacağını umuyorum.(Nathalie Stoyanof SudaStok Kodu:9789751420626Boyut:18,5 x 27 cmSayfa Sayısı:360Baskı:1Basım Tarihi:2021Kapak Türü:CiltliKağıt Türü:KuşeDili:Türkçe
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim900,00900,002450,00900,003300,00900,00Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim900,00900,002450,00900,003300,00900,00Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim900,00900,002450,00900,003300,00900,00Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim900,00900,002--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.