Mezbaha Bilgisi Ve Pratik Et Muayenesi
Et insan beslenmesinde müstesna bir yere sahiptir. Ancak et, uygun şartlar altında üretilmediği takdirde, insan sağlığını tehdit eden bir besin maddesi olma özelliğini de taşımaktadır. Tüketici sağlığının korunması, etin dayanıklılığının arttırılması ve uzun süre muhafaza edilmesinin sağlanması, ancak kontrollü ve hijyenik şartlar altında et üretiminin gerçekleştirilmesine bağlıdır.
Bu eser, kasaplık hayvanların naklinden, et üretimi gerçekleştirilinceye kadar, mezbahalarda ve et entegre tesislerindeki iş akışı dikkate alınarak bir sistematik dahilinde hazırlanmıştır. Ayrıca mezbaha ile ilgili temel bilgiler de kısa ve öz olarak verilmeye çalışılmıştır.
.......
- Açıklama
Et insan beslenmesinde müstesna bir yere sahiptir. Ancak et, uygun şartlar altında üretilmediği takdirde, insan sağlığını tehdit eden bir besin maddesi olma özelliğini de taşımaktadır. Tüketici sağlığının korunması, etin dayanıklılığının arttırılması ve uzun süre muhafaza edilmesinin sağlanması, ancak kontrollü ve hijyenik şartlar altında et üretiminin gerçekleştirilmesine bağlıdır.
Bu eser, kasaplık hayvanların naklinden, et üretimi gerçekleştirilinceye kadar, mezbahalarda ve et entegre tesislerindeki iş akışı dikkate alınarak bir sistematik dahilinde hazırlanmıştır. Ayrıca mezbaha ile ilgili temel bilgiler de kısa ve öz olarak verilmeye çalışılmıştır........
Stok Kodu:9786258101614Boyut:16x24Sayfa Sayısı:346Basım Yeri:AnkaraBasım Tarihi:2023
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim255,00255,002127,50255,00385,00255,00Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim255,00255,002127,50255,00385,00255,00Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim255,00255,002127,50255,00385,00255,00Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim255,00255,002--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.