Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%10
Gıda Mikrobiyolojisi Mustafa Tayar

Gıda Mikrobiyolojisi

Liste Fiyatı : 310,00TL
İndirimli Fiyat : 279,00TL
Kazancınız : 31,00TL
Taksitli fiyat : 3 x 93,00TL
Havale/EFT ile : 273,42TL
%10
Temin Süresi 3 İş Günüdür.
9786059929677
39970
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
279.00

Konuya ilgi duyanların gıda mikrobiyolojisi hakkında Ön bilgileri alabilecekleri bir kaynak olarak hazırlanan "Gıda Mikrobiyolojisi" kitabının, gelen öneriler ve eleştiriler doğrultusunda dördüncü baskı yapılırken; kitaptaki bilgiler yeni araştırmalar ve yayınların ışığı altından tekrar gözden geçirilerek gerekli eklemeler ve değişiklikler yapılmış.

Konu Başlıkları

 

Mikrobiyolojinin Gelişimi

 

Mikroorganizmaların İsimlendirilmesi

 

Mikroorganizmaların Sınıflandırılması

 

Mikroorganizmaların Canlılar Alemindeki Yeri

 

Protozoonla

 

Algler

 

Virüsler

 

Küfler (Mantarlar)

 

Mayalar

 

Bakteriler

 

Mikroorganizmaların Üremeleri Üzreine Tkili Olan Faktörler

 

Mikroorganizmaların Bulaşma Kaynakları

 

Mikrobiyolojik Kontrol Yöntemleri

 

Gıdaların Mikrobiyolojik Özellikleri

 

Bakteriyel Gıda Zehirlenmeleri

 

Mikrobiyoloji Laboratuarları

 

Mikrobiyoloji Laboratuvarı Genel Çalışma Kuralları

 

Cam Malzemenin Mikrobiyolojik Analiz İçin Hazırlanması

 

Sterilizasyon

 

Mikrobiyolojik Analizler

 

Mikrobiyolojik Analiz İçin Örnek Alınması

 

  • Açıklama
    • Konuya ilgi duyanların gıda mikrobiyolojisi hakkında Ön bilgileri alabilecekleri bir kaynak olarak hazırlanan "Gıda Mikrobiyolojisi" kitabının, gelen öneriler ve eleştiriler doğrultusunda dördüncü baskı yapılırken; kitaptaki bilgiler yeni araştırmalar ve yayınların ışığı altından tekrar gözden geçirilerek gerekli eklemeler ve değişiklikler yapılmış.

      Konu Başlıkları

       

      Mikrobiyolojinin Gelişimi

       

      Mikroorganizmaların İsimlendirilmesi

       

      Mikroorganizmaların Sınıflandırılması

       

      Mikroorganizmaların Canlılar Alemindeki Yeri

       

      Protozoonla

       

      Algler

       

      Virüsler

       

      Küfler (Mantarlar)

       

      Mayalar

       

      Bakteriler

       

      Mikroorganizmaların Üremeleri Üzreine Tkili Olan Faktörler

       

      Mikroorganizmaların Bulaşma Kaynakları

       

      Mikrobiyolojik Kontrol Yöntemleri

       

      Gıdaların Mikrobiyolojik Özellikleri

       

      Bakteriyel Gıda Zehirlenmeleri

       

      Mikrobiyoloji Laboratuarları

       

      Mikrobiyoloji Laboratuvarı Genel Çalışma Kuralları

       

      Cam Malzemenin Mikrobiyolojik Analiz İçin Hazırlanması

       

      Sterilizasyon

       

      Mikrobiyolojik Analizler

       

      Mikrobiyolojik Analiz İçin Örnek Alınması

       

      Stok Kodu
      :
      9786059929677
      Boyut
      :
      16x24
      Sayfa Sayısı
      :
      280
      Basım Yeri
      :
      Bursa
      Baskı
      :
      4
      Kapak Türü
      :
      Karton Kapak
      Dili
      :
      Türkçe
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      279,00   
      279,00   
      2
      139,50   
      279,00   
      3
      93,00   
      279,00   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      279,00   
      279,00   
      2
      139,50   
      279,00   
      3
      93,00   
      279,00   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      279,00   
      279,00   
      2
      139,50   
      279,00   
      3
      93,00   
      279,00   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      279,00   
      279,00   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat