Gıda Mikrobiyolojisi
Konuya ilgi duyanların gıda mikrobiyolojisi hakkında Ön bilgileri alabilecekleri bir kaynak olarak hazırlanan "Gıda Mikrobiyolojisi" kitabının, gelen öneriler ve eleştiriler doğrultusunda dördüncü baskı yapılırken; kitaptaki bilgiler yeni araştırmalar ve yayınların ışığı altından tekrar gözden geçirilerek gerekli eklemeler ve değişiklikler yapılmış.
Konu Başlıkları
Mikrobiyolojinin Gelişimi |
|
Mikroorganizmaların İsimlendirilmesi |
|
Mikroorganizmaların Sınıflandırılması |
|
Mikroorganizmaların Canlılar Alemindeki Yeri |
|
Protozoonla |
|
Algler |
|
Virüsler |
|
Küfler (Mantarlar) |
|
Mayalar |
|
Bakteriler |
|
Mikroorganizmaların Üremeleri Üzreine Tkili Olan Faktörler |
|
Mikroorganizmaların Bulaşma Kaynakları |
|
Mikrobiyolojik Kontrol Yöntemleri |
|
Gıdaların Mikrobiyolojik Özellikleri |
|
Bakteriyel Gıda Zehirlenmeleri |
|
Mikrobiyoloji Laboratuarları |
|
Mikrobiyoloji Laboratuvarı Genel Çalışma Kuralları |
|
Cam Malzemenin Mikrobiyolojik Analiz İçin Hazırlanması |
|
Sterilizasyon |
|
Mikrobiyolojik Analizler |
|
Mikrobiyolojik Analiz İçin Örnek Alınması |
- Açıklama
Konuya ilgi duyanların gıda mikrobiyolojisi hakkında Ön bilgileri alabilecekleri bir kaynak olarak hazırlanan "Gıda Mikrobiyolojisi" kitabının, gelen öneriler ve eleştiriler doğrultusunda dördüncü baskı yapılırken; kitaptaki bilgiler yeni araştırmalar ve yayınların ışığı altından tekrar gözden geçirilerek gerekli eklemeler ve değişiklikler yapılmış.
Konu Başlıkları
Mikrobiyolojinin Gelişimi
Mikroorganizmaların İsimlendirilmesi
Mikroorganizmaların Sınıflandırılması
Mikroorganizmaların Canlılar Alemindeki Yeri
Protozoonla
Algler
Virüsler
Küfler (Mantarlar)
Mayalar
Bakteriler
Mikroorganizmaların Üremeleri Üzreine Tkili Olan Faktörler
Mikroorganizmaların Bulaşma Kaynakları
Mikrobiyolojik Kontrol Yöntemleri
Gıdaların Mikrobiyolojik Özellikleri
Bakteriyel Gıda Zehirlenmeleri
Mikrobiyoloji Laboratuarları
Mikrobiyoloji Laboratuvarı Genel Çalışma Kuralları
Cam Malzemenin Mikrobiyolojik Analiz İçin Hazırlanması
Sterilizasyon
Mikrobiyolojik Analizler
Mikrobiyolojik Analiz İçin Örnek Alınması
Stok Kodu:9786059929677Boyut:16x24Sayfa Sayısı:280Basım Yeri:BursaBaskı:4Kapak Türü:Karton KapakDili:Türkçe
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim279,00279,002139,50279,00393,00279,00Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim279,00279,002139,50279,00393,00279,00Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim279,00279,002139,50279,00393,00279,00Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim279,00279,002--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.