Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%20
Gıda Kimyası ve Mutfak Uygulamaları Öznur Cumhur

Gıda Kimyası ve Mutfak Uygulamaları

Liste Fiyatı : 370,00TL
İndirimli Fiyat : 296,00TL
Kazancınız : 74,00TL
Taksitli fiyat : 3 x 98,67TL
Havale/EFT ile : 290,08TL
%20
Temin Süresi 3 İş Günüdür.
9786254277924
107959
Gıda Kimyası ve Mutfak Uygulamaları
Gıda Kimyası ve Mutfak Uygulamaları
296.00

Gastronomi, özellikle 2010 yılından itibaren Türkiye'de ilgi odağı hâline gelen bir alan olmuştur. Bu alanda hem gıda sektörü hem de eğitim kurumları faaliyetlerini sürdürmektedir. Yiyecek içecek üretiminin ve istihdamın bu denli yoğun olduğu gastronomi alanında, aşçılık becerilerinin yanı sıra gıda kimyası bilgisinin önemi ortaya çıkmıştır. Sağlıklı, besleyici, güvenli ve organoleptik özellikleri yüksek gıdaların hazırlanabilmesi ve sürdürülebilirliğin sağlanması için yiyecek içecek üretiminde çalışan bireylerin, gıdaların fiziksel ve kimyasal özelliklerini kavrayabilmesi ayırt edici bir özellik hâline gelmiştir.
“Gıda Kimyası ve Mutfak Uygulamaları” kitabı, alanda gerçekleşen gelişmeler ışığında mutfak uygulamalarında gıda kimyası ilkelerinin anlaşılması ve kullanılması kapsamında hazırlanmıştır. Bu kitapta bulunan bölümlerin, mutfak uygulamaları esnasında yiyecek ve içeceklerin hazırlanması, ürün geliştirmede pratik uygulamalarla birleştirilmesi ve verimliliklerinin en üst düzeyde tutulması için yapılması gerekenlere ışık tutacağı düşünülmektedir. Alanında uzman 13 yazarın bölümleriyle katkı sağladığı bu kitabın araştırmacı, öğrenci ve sektör profesyonellerine temel gıda bilimi ve gıda kimyası konularında rehber niteliği taşıyacağı temenni edilmektedir.

-********************************-

  • Açıklama
    • Gastronomi, özellikle 2010 yılından itibaren Türkiye'de ilgi odağı hâline gelen bir alan olmuştur. Bu alanda hem gıda sektörü hem de eğitim kurumları faaliyetlerini sürdürmektedir. Yiyecek içecek üretiminin ve istihdamın bu denli yoğun olduğu gastronomi alanında, aşçılık becerilerinin yanı sıra gıda kimyası bilgisinin önemi ortaya çıkmıştır. Sağlıklı, besleyici, güvenli ve organoleptik özellikleri yüksek gıdaların hazırlanabilmesi ve sürdürülebilirliğin sağlanması için yiyecek içecek üretiminde çalışan bireylerin, gıdaların fiziksel ve kimyasal özelliklerini kavrayabilmesi ayırt edici bir özellik hâline gelmiştir.
      “Gıda Kimyası ve Mutfak Uygulamaları” kitabı, alanda gerçekleşen gelişmeler ışığında mutfak uygulamalarında gıda kimyası ilkelerinin anlaşılması ve kullanılması kapsamında hazırlanmıştır. Bu kitapta bulunan bölümlerin, mutfak uygulamaları esnasında yiyecek ve içeceklerin hazırlanması, ürün geliştirmede pratik uygulamalarla birleştirilmesi ve verimliliklerinin en üst düzeyde tutulması için yapılması gerekenlere ışık tutacağı düşünülmektedir. Alanında uzman 13 yazarın bölümleriyle katkı sağladığı bu kitabın araştırmacı, öğrenci ve sektör profesyonellerine temel gıda bilimi ve gıda kimyası konularında rehber niteliği taşıyacağı temenni edilmektedir.

      -********************************-

      Stok Kodu
      :
      9786254277924
      Boyut
      :
      16x24
      Sayfa Sayısı
      :
      388
      Basım Yeri
      :
      Ankara
      Basım Tarihi
      :
      2022 Ağustos
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      296,00   
      296,00   
      2
      148,00   
      296,00   
      3
      98,67   
      296,00   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      296,00   
      296,00   
      2
      148,00   
      296,00   
      3
      98,67   
      296,00   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      296,00   
      296,00   
      2
      148,00   
      296,00   
      3
      98,67   
      296,00   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      296,00   
      296,00   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat