Gıda Analizi Food Analysis
Gıda biliminde lisans öğrenimi gören ve gıda analizi çalışan öğrenciler için ders kitabı olması amacıyla yazılan bu kitap, gıda endüstrisinde gıda analizi yapan ve analistlerle etkileşim hâlinde olan kişilerce de değerli bir kitap olarak kabul edilmiştir.
Gıda Analizi ve Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı, bu alandaki öğrenci ve uzmanları gıdaların kimyasal ve fiziksel özellikleri üzerine kullanılacak tekniklere dair bilgilendirici niteliktedir. Kitaplar, gıda analizinin temelleri, gıdaların kompozisyon analizleri ile karakteristik ve kimyasal özellikleri, spektroskopi, kromatografi hakkındaki içerikleri yanında, bu konulara yönelik uygulamaları içermektedir.
- Açıklama
Gıda biliminde lisans öğrenimi gören ve gıda analizi çalışan öğrenciler için ders kitabı olması amacıyla yazılan bu kitap, gıda endüstrisinde gıda analizi yapan ve analistlerle etkileşim hâlinde olan kişilerce de değerli bir kitap olarak kabul edilmiştir.
Gıda Analizi ve Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı, bu alandaki öğrenci ve uzmanları gıdaların kimyasal ve fiziksel özellikleri üzerine kullanılacak tekniklere dair bilgilendirici niteliktedir. Kitaplar, gıda analizinin temelleri, gıdaların kompozisyon analizleri ile karakteristik ve kimyasal özellikleri, spektroskopi, kromatografi hakkındaki içerikleri yanında, bu konulara yönelik uygulamaları içermektedir.Stok Kodu:9786057928535Boyut:21x27Sayfa Sayısı:782Basım Yeri:AnkaraBasım Tarihi:2020 OcakKapak Türü:CiltliKağıt Türü:KuşeDili:Türkçe
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim692,00692,002346,00692,003230,67692,00Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim692,00692,002346,00692,003230,67692,00Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim692,00692,002346,00692,003230,67692,00Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim692,00692,002--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.