Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%20
Genel Konular, - Nobel Akademi - Kurutma Sözlüğü

Kurutma Sözlüğü

Liste Fiyatı : 500,00TL
İndirimli Fiyat : 400,00TL
Kazancınız : 100,00TL
Taksitli fiyat : 3 x 133,33TL
Havale/EFT ile : 392,00TL
9786254279232
140556
Kurutma Sözlüğü
Kurutma Sözlüğü
400.00

Tarım ürünlerinin kurutulması, binlerce yıl öncesine dayanan en eski gıda saklama yöntemlerinden biridir. O dönemde, güneş ve rüzgâr gibi doğal enerji kaynaklarının kullanıldığı bu yöntemler, insanlığın gıdayı uzun süre muhafaza etme ihtiyacından doğmuştur. Zamanla teknolojinin gelişimiyle birlikte kurutma, daha kontrollü ve verimli süreçlere evrilmiş, modern tarımın ayrılmaz bir parçası olmuştur.
Kitap, tarım ürünlerinin kurutulması konusunda çalışan araştırmacılar, akademisyenler ve ilgili sektör çalışanları için 29 bölümden oluşan Türkçe ve İngilizce karşılığı bulunan terimleri içeren kapsamlı bir sözlüktür. Bu eser, kurutma konusu ile ilgili tüm terim ve kavramları bir araya getiren bir rehber niteliğindedir. Alfabetik sıraya göre düzenlenmiş olan bu sözlüğe bu alanda çalışan 15 farklı uzman yazar katkıda bulunmuş, kurutma teknolojilerinden termodinamik prensiplere, enerji verimliliğinden nem transferine kadar geniş bir yelpazede açıklamalar sunulmuştur. Her bir terim, sade ve anlaşılır bir dille tanımlanmış, bilimsel doğrulukla açıklanmış ve şekiller ile desteklenmiştir.
Tarım ürünlerinin koruma süreçlerinde önemli rol oynayan kurutma terim ve kavramları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için ideal bir kaynaktır. Kurutma Sözlüğü, kitabı 480 sayfadan oluşmakta, 197 şekil ve 102 tablo içermektedir.
Kurutma alanında çalışan tüm ilgililere faydalı olması dileğiyle...

  • Açıklama
    • Tarım ürünlerinin kurutulması, binlerce yıl öncesine dayanan en eski gıda saklama yöntemlerinden biridir. O dönemde, güneş ve rüzgâr gibi doğal enerji kaynaklarının kullanıldığı bu yöntemler, insanlığın gıdayı uzun süre muhafaza etme ihtiyacından doğmuştur. Zamanla teknolojinin gelişimiyle birlikte kurutma, daha kontrollü ve verimli süreçlere evrilmiş, modern tarımın ayrılmaz bir parçası olmuştur.
      Kitap, tarım ürünlerinin kurutulması konusunda çalışan araştırmacılar, akademisyenler ve ilgili sektör çalışanları için 29 bölümden oluşan Türkçe ve İngilizce karşılığı bulunan terimleri içeren kapsamlı bir sözlüktür. Bu eser, kurutma konusu ile ilgili tüm terim ve kavramları bir araya getiren bir rehber niteliğindedir. Alfabetik sıraya göre düzenlenmiş olan bu sözlüğe bu alanda çalışan 15 farklı uzman yazar katkıda bulunmuş, kurutma teknolojilerinden termodinamik prensiplere, enerji verimliliğinden nem transferine kadar geniş bir yelpazede açıklamalar sunulmuştur. Her bir terim, sade ve anlaşılır bir dille tanımlanmış, bilimsel doğrulukla açıklanmış ve şekiller ile desteklenmiştir.
      Tarım ürünlerinin koruma süreçlerinde önemli rol oynayan kurutma terim ve kavramları hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için ideal bir kaynaktır. Kurutma Sözlüğü, kitabı 480 sayfadan oluşmakta, 197 şekil ve 102 tablo içermektedir.
      Kurutma alanında çalışan tüm ilgililere faydalı olması dileğiyle...

      Stok Kodu
      :
      9786254279232
      Boyut
      :
      16x24
      Sayfa Sayısı
      :
      488
      Basım Yeri
      :
      Ankara
      Basım Tarihi
      :
      2024 Aralık
  • Taksit Seçenekleri
  • Yorumlar
Kapat