Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%15
Gastronomide Güncel Trendler Serdar Eren

Gastronomide Güncel Trendler

Liste Fiyatı : 125,00TL
İndirimli Fiyat : 106,25TL
Kazancınız : 18,75TL
Taksitli fiyat : 3 x 35,42TL
Havale/EFT ile : 104,13TL
%15
Temin Süresi 3 İş Günüdür.
9786256482906
128348
Gastronomide Güncel Trendler
Gastronomide Güncel Trendler
106.25

Editörlüğünü üstlendiğimiz bu kitap Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programına kayıtlı öğrencilerimizin çalışmalarından oluşmaktadır. Üniversitemizin başladığı Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Kitap Projesi kapsamında öğrencilerimizi de projeye dahil ederek onların da bu coşkuyu yaşamasını ve gelecek yaşamlarında bu günleri anarken geride bir eser bırakmış olmanın mutluluğunu yaşamalarını istedik. Çalışmada öğrencilerimizin hazırladıkları kitap bölümlerinin sıralaması yüksek lisans eğitimine başladıkları tarih ve dönemler dikkate alınarak yapılmıştır. Öğrencilerimiz derslerde hazırladıkları ödevler belirtilen şablon ve kriterlere uygun olarak özgür bir şekilde kendi çabalarıyla derleyerek çalışmalarını yürütmüşlerdir. Bu kitabın gastronomi ve mutfak sanatları alanında araştırma yapan akademisyenlere, sektör profesyonellerine ve bu alanda eğitim alan öğrencilere faydalı olması dileğiyle…
Doç. Dr. Serdar EREN, Doç. Dr. Kansu GENÇER

---------------

  • Açıklama
    • Editörlüğünü üstlendiğimiz bu kitap Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programına kayıtlı öğrencilerimizin çalışmalarından oluşmaktadır. Üniversitemizin başladığı Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Kitap Projesi kapsamında öğrencilerimizi de projeye dahil ederek onların da bu coşkuyu yaşamasını ve gelecek yaşamlarında bu günleri anarken geride bir eser bırakmış olmanın mutluluğunu yaşamalarını istedik. Çalışmada öğrencilerimizin hazırladıkları kitap bölümlerinin sıralaması yüksek lisans eğitimine başladıkları tarih ve dönemler dikkate alınarak yapılmıştır. Öğrencilerimiz derslerde hazırladıkları ödevler belirtilen şablon ve kriterlere uygun olarak özgür bir şekilde kendi çabalarıyla derleyerek çalışmalarını yürütmüşlerdir. Bu kitabın gastronomi ve mutfak sanatları alanında araştırma yapan akademisyenlere, sektör profesyonellerine ve bu alanda eğitim alan öğrencilere faydalı olması dileğiyle…
      Doç. Dr. Serdar EREN, Doç. Dr. Kansu GENÇER

      ---------------

      Stok Kodu
      :
      9786256482906
      Boyut
      :
      13x20
      Sayfa Sayısı
      :
      140
      Basım Yeri
      :
      İstanbul
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      106,25   
      106,25   
      2
      53,13   
      106,25   
      3
      35,42   
      106,25   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      106,25   
      106,25   
      2
      53,13   
      106,25   
      3
      35,42   
      106,25   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      106,25   
      106,25   
      2
      53,13   
      106,25   
      3
      35,42   
      106,25   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      106,25   
      106,25   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat