Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%20
Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş Emrah Örgün

Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş

Liste Fiyatı : 190,00TL
İndirimli Fiyat : 152,00TL
Kazancınız : 38,00TL
Taksitli fiyat : 3 x 50,67TL
Havale/EFT ile : 148,96TL
%20
Temin Süresi 3 İş Günüdür.
9786253979751
123873
Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş
Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş
152.00

Bu kitap, aşçılığın bilinmesi gereken yönlerini çağdaş bir yaklaşımla okuyucuya aktararak gastronomi dünyasına yenilikçi bir bakış açısı sunmayı hedeflemektedir. Kitap, alanında uzman on dört farklı akademisyenin bir araya gelerek oluşturduğu on bir bölümden meydana gelmiştir. Her bölümde, derinlemesine bilgi sunmak ve okuyuculara geniş bir perspektif kazandırmak amaçlanmıştır. Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş kitabı, sadece gastronomi alanında eğitim alanlar için değil aynı zamanda araştırmacılar ve mutfak meraklıları için de tasarlanmıştır. Şef adayı öğrencilerden deneyimli şeflere kadar geniş bir okuyucu kitlesine hitap etmekte, değerli ve öğretici bilgiler sunmaktadır. Kitap, profesyonel mutfaklarda çalışırken bilinmesi gereken temel konulara odaklanmakta ve ilk mutfakların oluşumundan modern pişirme yöntemlerine kadar birçok farklı konuyu derinlemesine incelemektedir. Bu eser, gastronomi ve aşçılık alanına ilgi duyan herkes için temel bir kaynak niteliği taşımaktadır.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  • Açıklama
    • Bu kitap, aşçılığın bilinmesi gereken yönlerini çağdaş bir yaklaşımla okuyucuya aktararak gastronomi dünyasına yenilikçi bir bakış açısı sunmayı hedeflemektedir. Kitap, alanında uzman on dört farklı akademisyenin bir araya gelerek oluşturduğu on bir bölümden meydana gelmiştir. Her bölümde, derinlemesine bilgi sunmak ve okuyuculara geniş bir perspektif kazandırmak amaçlanmıştır. Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş kitabı, sadece gastronomi alanında eğitim alanlar için değil aynı zamanda araştırmacılar ve mutfak meraklıları için de tasarlanmıştır. Şef adayı öğrencilerden deneyimli şeflere kadar geniş bir okuyucu kitlesine hitap etmekte, değerli ve öğretici bilgiler sunmaktadır. Kitap, profesyonel mutfaklarda çalışırken bilinmesi gereken temel konulara odaklanmakta ve ilk mutfakların oluşumundan modern pişirme yöntemlerine kadar birçok farklı konuyu derinlemesine incelemektedir. Bu eser, gastronomi ve aşçılık alanına ilgi duyan herkes için temel bir kaynak niteliği taşımaktadır.

      ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

      Stok Kodu
      :
      9786253979751
      Boyut
      :
      16x24
      Sayfa Sayısı
      :
      238
      Basım Yeri
      :
      Ankara
      Basım Tarihi
      :
      2024 Şubat
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      152,00   
      152,00   
      2
      76,00   
      152,00   
      3
      50,67   
      152,00   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      152,00   
      152,00   
      2
      76,00   
      152,00   
      3
      50,67   
      152,00   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      152,00   
      152,00   
      2
      76,00   
      152,00   
      3
      50,67   
      152,00   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      152,00   
      152,00   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat