Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
Et bilimi ve et ürünleri üretimi oldukça kompleks konular olup, sağlıklı bir et ürünü üretimi ancak sağlıklı bir hayvandan gerekli teknik ve hijyenik koşullara uyularak sağlanabilir. Bu kitap hazırlanırken başta, et bilimi ve teknolojisi konusunda eğitim gören öğrencilerin ve et sektöründe görev alan kişilerin temel ihtiyaçları göz önünde bulundurulmuş.
(Önsözden)
Konu Başlıkları
Etin Tanımı
Etin Histolojik Yapısı
Ette Kesim Sonrası Görülen Değişiklikler
Etlerin Soğutulması ve Dondurulması
Et Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel İşlemler, Hammade ve Katkı Maddeleri
Sucuk Üretim Teknolojisi
Pastırma, Kavurma, Konserve, Hazırlanmış Et Karışımları, Jöle İşkembe ve Füme Dil Üretim Teknolojileri
Etlerin Pişirilmesi
- Açıklama
Et bilimi ve et ürünleri üretimi oldukça kompleks konular olup, sağlıklı bir et ürünü üretimi ancak sağlıklı bir hayvandan gerekli teknik ve hijyenik koşullara uyularak sağlanabilir. Bu kitap hazırlanırken başta, et bilimi ve teknolojisi konusunda eğitim gören öğrencilerin ve et sektöründe görev alan kişilerin temel ihtiyaçları göz önünde bulundurulmuş.
(Önsözden)
Konu Başlıkları
Etin Tanımı
Etin Histolojik Yapısı
Ette Kesim Sonrası Görülen Değişiklikler
Etlerin Soğutulması ve Dondurulması
Et Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel İşlemler, Hammade ve Katkı Maddeleri
Sucuk Üretim Teknolojisi
Pastırma, Kavurma, Konserve, Hazırlanmış Et Karışımları, Jöle İşkembe ve Füme Dil Üretim Teknolojileri
Etlerin PişirilmesiStok Kodu:9786052471593Boyut:16x24Sayfa Sayısı:492Basım Yeri:BursaBaskı:5Basım Tarihi:2020Kapak Türü:Karton KapakDili:Türkçe
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim349,20349,202174,60349,203116,40349,20Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim349,20349,202174,60349,203116,40349,20Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim349,20349,202174,60349,203116,40349,20Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim349,20349,202--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.