Et Endüstrisi
Et Endüstrisi - Mustafa Tayar, Yalçın Yıldırım
1. Et üretimi- Etin özellikleri
2. Kesimden sonra ette meydana gelen değişmeler
3. Kesim işlemleri
4. Et muayenesi-Et muayenesi yönünden önemli fizyolojik ve patolojik değişiklikler önemli hastalıklar
5. Et muayenesi yönünden önemli paraziter hastalıklar
6. Et endüstrisinde kalite-hijyen ve sanitasyon
7. Et muhafaza ilkeleri
8. Et ürünleri teknoloijisi
9. Et endüstrisinde iş sağlığı ve güvenliği- Et endüstrisinde katkı maddeleri
- Açıklama
Et Endüstrisi - Mustafa Tayar, Yalçın Yıldırım
1. Et üretimi- Etin özellikleri
2. Kesimden sonra ette meydana gelen değişmeler
3. Kesim işlemleri
4. Et muayenesi-Et muayenesi yönünden önemli fizyolojik ve patolojik değişiklikler önemli hastalıklar
5. Et muayenesi yönünden önemli paraziter hastalıklar
6. Et endüstrisinde kalite-hijyen ve sanitasyon
7. Et muhafaza ilkeleri
8. Et ürünleri teknoloijisi
9. Et endüstrisinde iş sağlığı ve güvenliği- Et endüstrisinde katkı maddeleriStok Kodu:9786052471739Boyut:14x21 cmSayfa Sayısı:575Basım Yeri:AnkaraBasım Tarihi:2020Kapak Türü:Karton KapakDili:Türkçe
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim400,50400,502200,25400,503133,50400,50Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim400,50400,502200,25400,503133,50400,50Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim400,50400,502200,25400,503133,50400,50Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim400,50400,502--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.