Arı Ürünleri
“Arı Ürünleri Kitabı” adlı bu eserle sizleri, arıların ve onların sunduğu mucizevi
ürünlerin eşsiz dünyasına davet etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Kitapta yer
alan bilgiler, doğanın armağanı olan arı ürünlerinin tarihsel, kültürel ve sağlık
boyutlarını ele alarak daha derin bir anlayış sunmayı hedefliyor.
Arılar, tarih boyunca insanlık için vazgeçilmez bir yere sahip olmuştur. İlk çağlardan
itibaren insanlar, arıların üretkenliğini ve doğaya olan katkılarını gözlemleyerek
onlardan yararlanmışlardır. Bu bağ, yüzyıllar boyunca güçlenerek devam etmiş ve arı
ürünleri beslenmeden sağlığa birçok alanda hayatımızın parçası olmuştur. Bugün de
bilimsel araştırmalar, bu mucizevi ürünlerin insan sağlığı üzerindeki olumlu etkilerini
desteklemektedir ve bizlere daha geniş bir perspektif sunmaktadır.
Kitap, bal, propolis, polen, arı ekmeği (perga), balmumu, arı zehri, arı sütü ve apilarnil
gibi arı ürünleri hakkında detaylı ve bilimsel içerikler sunmaktadır. Her bir ürünün,
kimyasal bileşimleri, sağlık üzerindeki etkileri ve kullanım alanlarına dair kapsamlı
bilgiler yer almaktadır. Bu yönüyle eserimiz, hem sağlık profesyonelleri hem de arı
ürünlerini yaşamlarına entegre etmek isteyen bireyler için önemli bir başvuru
kaynağıdır.
İçindekiler
BÖLÜM 1 BAL
BÖLÜM 2 PROPOLIS
BÖLÜM 3 POLEN
BÖLÜM 4 ARI EKMEĞI (PERGA)
BÖLÜM 5 BAL MUMU
BÖLÜM 6 ARI ZEHRI
BÖLÜM 7 ARI SÜTÜ VE APİLARNİL
- Açıklama
“Arı Ürünleri Kitabı” adlı bu eserle sizleri, arıların ve onların sunduğu mucizevi
ürünlerin eşsiz dünyasına davet etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Kitapta yer
alan bilgiler, doğanın armağanı olan arı ürünlerinin tarihsel, kültürel ve sağlık
boyutlarını ele alarak daha derin bir anlayış sunmayı hedefliyor.
Arılar, tarih boyunca insanlık için vazgeçilmez bir yere sahip olmuştur. İlk çağlardan
itibaren insanlar, arıların üretkenliğini ve doğaya olan katkılarını gözlemleyerek
onlardan yararlanmışlardır. Bu bağ, yüzyıllar boyunca güçlenerek devam etmiş ve arı
ürünleri beslenmeden sağlığa birçok alanda hayatımızın parçası olmuştur. Bugün de
bilimsel araştırmalar, bu mucizevi ürünlerin insan sağlığı üzerindeki olumlu etkilerini
desteklemektedir ve bizlere daha geniş bir perspektif sunmaktadır.
Kitap, bal, propolis, polen, arı ekmeği (perga), balmumu, arı zehri, arı sütü ve apilarnil
gibi arı ürünleri hakkında detaylı ve bilimsel içerikler sunmaktadır. Her bir ürünün,
kimyasal bileşimleri, sağlık üzerindeki etkileri ve kullanım alanlarına dair kapsamlı
bilgiler yer almaktadır. Bu yönüyle eserimiz, hem sağlık profesyonelleri hem de arı
ürünlerini yaşamlarına entegre etmek isteyen bireyler için önemli bir başvuru
kaynağıdır.İçindekiler
BÖLÜM 1 BAL
BÖLÜM 2 PROPOLIS
BÖLÜM 3 POLEN
BÖLÜM 4 ARI EKMEĞI (PERGA)
BÖLÜM 5 BAL MUMU
BÖLÜM 6 ARI ZEHRI
BÖLÜM 7 ARI SÜTÜ VE APİLARNİLStok Kodu:9786253751142Boyut:16x24Sayfa Sayısı:184Basım Yeri:AnkaraBasım Tarihi:2024
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim220,00220,002110,00220,00373,33220,00Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim220,00220,002110,00220,00373,33220,00Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim220,00220,002110,00220,00373,33220,00Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim220,00220,002--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.