Diyetisyenin Çalışma Rehberi
Diyetisyenlerin yeteneklerini güçlendirmeleri gereklidir, sürekli olarak mesleki yeteneklerini güncellemeli, çalışmalarından çıktılarını belgelemeli, beslenme iletişimindeki liderliğini korumalıdır. "Diyetisyenin Çalışma Rehberi" adını verdiğimiz bu kitapta; geçmişten günümüze insan diyetini ve sağlığını etkileyen gelişmeler, diyetisyenin kariyer süreci, yetişkinlerin beslenme bakımı: konsultan diyetisyen için uygulama standartları, diyetisyenlik mesleği etik kuralları, hasta hakları, beslenme ve diyetetikte belgelemenin yasal yönleri, toplum diyetisyeni, toplum sağlığı diyetisyenliği teoriden pratiğe, gebelik ve laktasyon döneminde gereksinmeler, beslenme durumunun değerlendirilmesi, bebeklerde beslenmenin değerlendirilmesi, spesifik hastalıklarda beslenme tedavisi, hastanede yatan hastaların beslenme durumunun saptanması, hastalıkların klinik yönetiminde tıbbi beslenme tedavi yaklaşımı, beslenme destek sistemleri, yaşlılıkta beslenmenin değerlendirilmesi, diyetisyen ve toplu beslenme sistemleri, eğitmen olarak diyetisyen, beslenme bilgisinin kaynakları ve güvenirliği konularını bölümler halinde hazırlamaya çalıştık. Kitabın yazarlarının hepsi diyetisyendir, alanlarında çalışmaktadır. Mesleğimize katılacak yeni yetenekler ve kazanılacak yeni alanlar mesleğimizi zenginleştirecek ve topluma optimal beslenme desteğimizi, sağlık alanındaki hizmet yeteneğimizi güçlendirecektir. Bizler akademik alanda çalışanlar olarak hizmet içi eğitimler, seminerler programlayarak, diyetisyenler için el kitapları geliştirerek mesleki uygulamalar ve gelişmeleri destekleyerek yeni fırsatları kovalayacağımız yeni alanlar ve kulvarları bulmayı arzulamaktayız.
- Açıklama
Diyetisyenlerin yeteneklerini güçlendirmeleri gereklidir, sürekli olarak mesleki yeteneklerini güncellemeli, çalışmalarından çıktılarını belgelemeli, beslenme iletişimindeki liderliğini korumalıdır. "Diyetisyenin Çalışma Rehberi" adını verdiğimiz bu kitapta; geçmişten günümüze insan diyetini ve sağlığını etkileyen gelişmeler, diyetisyenin kariyer süreci, yetişkinlerin beslenme bakımı: konsultan diyetisyen için uygulama standartları, diyetisyenlik mesleği etik kuralları, hasta hakları, beslenme ve diyetetikte belgelemenin yasal yönleri, toplum diyetisyeni, toplum sağlığı diyetisyenliği teoriden pratiğe, gebelik ve laktasyon döneminde gereksinmeler, beslenme durumunun değerlendirilmesi, bebeklerde beslenmenin değerlendirilmesi, spesifik hastalıklarda beslenme tedavisi, hastanede yatan hastaların beslenme durumunun saptanması, hastalıkların klinik yönetiminde tıbbi beslenme tedavi yaklaşımı, beslenme destek sistemleri, yaşlılıkta beslenmenin değerlendirilmesi, diyetisyen ve toplu beslenme sistemleri, eğitmen olarak diyetisyen, beslenme bilgisinin kaynakları ve güvenirliği konularını bölümler halinde hazırlamaya çalıştık. Kitabın yazarlarının hepsi diyetisyendir, alanlarında çalışmaktadır. Mesleğimize katılacak yeni yetenekler ve kazanılacak yeni alanlar mesleğimizi zenginleştirecek ve topluma optimal beslenme desteğimizi, sağlık alanındaki hizmet yeteneğimizi güçlendirecektir. Bizler akademik alanda çalışanlar olarak hizmet içi eğitimler, seminerler programlayarak, diyetisyenler için el kitapları geliştirerek mesleki uygulamalar ve gelişmeleri destekleyerek yeni fırsatları kovalayacağımız yeni alanlar ve kulvarları bulmayı arzulamaktayız.
Stok Kodu:9789758322626Boyut:16x24Sayfa Sayısı:430Basım Yeri:AnkaraBasım Tarihi:2020Kapak Türü:Karton KapakDili:Türkçe
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim255,00255,002127,50255,00385,00255,00Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim255,00255,002127,50255,00385,00255,00Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim255,00255,002127,50255,00385,00255,00Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim255,00255,002--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.