Çorbalar & Pilavlar & Salatalar
Emine Beder, 2 Ağustos 1960’ta Akşehir’de doğdu. Yemek konusuna ilgisi erken yaşlarda başlayan Beder, unutulmuş ya da unutulmaya yüz tutmuş, çoğu hiç kaleme alınmamış yöre yemeklerini ve öykülerini araştırıp yazdı. Türkiye çapında düzenlenen yemek ve mönü yarışmalarında ödüller kazandı. Özel televizyonların pek çoğundan yemek programı teklifleri aldı ve 1990’lı yılların başından itibaren zaman zaman yemek programları yaptı, radyo programları hazırladı. Ayrıca, Sabah gazetesinde ve eklerinde yemekle ilgili köşeler hazırladı. Beder, halen Sofra dergisinin danışmanlığını ve yazarlığını yapıyor.
- Açıklama
Emine Beder, 2 Ağustos 1960’ta Akşehir’de doğdu. Yemek konusuna ilgisi erken yaşlarda başlayan Beder, unutulmuş ya da unutulmaya yüz tutmuş, çoğu hiç kaleme alınmamış yöre yemeklerini ve öykülerini araştırıp yazdı. Türkiye çapında düzenlenen yemek ve mönü yarışmalarında ödüller kazandı. Özel televizyonların pek çoğundan yemek programı teklifleri aldı ve 1990’lı yılların başından itibaren zaman zaman yemek programları yaptı, radyo programları hazırladı. Ayrıca, Sabah gazetesinde ve eklerinde yemekle ilgili köşeler hazırladı. Beder, halen Sofra dergisinin danışmanlığını ve yazarlığını yapıyor.
Stok Kodu:9789751018434Boyut:20 x 29Sayfa Sayısı:176Basım Tarihi:2002Dili:Türkçe
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim210,75210,752105,38210,75370,25210,75Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim210,75210,752105,38210,75370,25210,75Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim210,75210,752105,38210,75370,25210,75Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim210,75210,752--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.