Türkiye’de Yaşıyorum, Ne Yediğimi Biliyorum !Peynir
Kitap Tanıtım Yazısı :
Arka kapak yazısı:
Türkiye’de yaşıyorum, ne yediğimi biliyorum!
Kahvaltı sofralarımızın vazgeçilmezlerinden biri: Sütün armağanı PEYNİR!
İnsanlık binlerce yıldır yerli hayvanların sütleriyle çeşitli peynirler üretmeye devam ediyor ve
Türkiye’de çok sayıda peynir çeşidi bulunuyor. Bu kitapta hem peynircilik hakkında ilginç bilgiler
hem de ülkemizde bulabileceğiniz çok sayıda peynir çeşidi şahane fotoğraflarıyla sizleri bekliyor!
Yazar Hakkında:
BERRİN BAL ONUR
1969 yılında İstanbul’da doğan Berrin Bal Onur, satış yöneticisi olarak başladığı kariyerine, Sabah
ve Hürriyet dergi gruplarının çeşitli yayınlarında reklam koordinatörü olarak devam etti.1994
yılında İngiltere’de satış-pazarlama eğitimi aldı. Özel radyo yayıncılığının yeni geliştiği dönemde
Show TV yayın grubu radyolarının reklam grup koordinatörü göreviyle satış organizasyonlarını
yapılandırdı.
2000 yılında Neşe Biber ile birlikte Türkiye’nin ilk peynir ve yöresel ürünler konusunda
uzmanlaşmış şirketi Antre Gourmet’yi kurdu.
2007 yılında MSA/City&Guilds Uluslararası Profesyonel Aşçılık Okulu diplomasına sahip oldu.
Neşe Biber ile yazdıkları “Peynir Aşkına” ve “50 Peynirli Şehir Balıkesir”, “Zeytin Ülkesi
Balıkesir”, “Ekmek Şehri Balıkesir” isimli dört kitabı bulunan Bal Onur’un çalıştığı son
kitabı “Türkiye’nin Balları” üstünedir.
Yemek kültürü araştırmacısı olarak danışmanlık, eğitim, araştırma çalışmalarını sürdürmekte
yönetiminde olduğu KEDV-Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı’nın dar gelirli kadınların
ekonomik durumlarını ve yaşam kalitelerini güçlendirme çalışmaları içinde yer almaktadır. Yazar
ayrıca Yöresel Ürünler ve Coğrafi İşaretler Türkiye Araştırma Ağı - YUCİTA üyesidir.
NEŞE BİBER
1971 yılında Adana’da doğan Neşe Biber, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo
Televizyon Programcılığı Bölümü’nden mezun olduktan sonra aynı bölümde iletişim yüksek
lisansını tamamladı. İş hayatına Sabah dergi grubu reklam bölümünde başlayan Neşe Biber,
kariyerine Akşam gazetesinde reklam müdürü, ardından CNN TÜRK’te reklam grup koordinatörü
olarak devam etti. 2000 yılında DigiTürk’te Pazarlama ve Projeler koordinatörü görevini
üstlendi.Bu dönemde şirketin kurumsal kimlik çalışmalarını, e-ticaret ve pazar geliştirme
faaliyetlerini yürüttü.
2000 yılında kurucusu olduğu Türkiye’nin ilk peynir ve yöresel ürünler konusunda uzmanlaşmış
şirketi, Antre Gourmet ile gurme gıda sektöründeki çalışmalarına başladı.
Berrin Bal ile birlikte yazdıkları “Peynir Aşkına” “50 Peynirli Şehir Balıkesir” “Zeytin Ülkesi
Balıkesir” “Ekmek Şehri Balıkesir” isimli dört kitabı bulunan Biber’in çalıştığı son kitabı
“Türkiye’nin Balları” üstünedir. Yerel geleneksel ürünler konusunda yemek kültürü araştırmacısı
olarak danışmanlık, eğitim, araştırma çalışmalarını sürdürmektedir.
Neşe Biber, halen Antre Gourmet ile ticari çalışmalarını sürdürmekte olup, Yöresel Ürünler ve
Coğrafi İşaretler Türkiye Araştırma Ağı - YUciTA üyesidir.
Kullanılan Reklam Mecraları :
- Açıklama
Kitap Tanıtım Yazısı :
Arka kapak yazısı:
Türkiye’de yaşıyorum, ne yediğimi biliyorum!
Kahvaltı sofralarımızın vazgeçilmezlerinden biri: Sütün armağanı PEYNİR!
İnsanlık binlerce yıldır yerli hayvanların sütleriyle çeşitli peynirler üretmeye devam ediyor ve
Türkiye’de çok sayıda peynir çeşidi bulunuyor. Bu kitapta hem peynircilik hakkında ilginç bilgiler
hem de ülkemizde bulabileceğiniz çok sayıda peynir çeşidi şahane fotoğraflarıyla sizleri bekliyor!
Yazar Hakkında:
BERRİN BAL ONUR
1969 yılında İstanbul’da doğan Berrin Bal Onur, satış yöneticisi olarak başladığı kariyerine, Sabahve Hürriyet dergi gruplarının çeşitli yayınlarında reklam koordinatörü olarak devam etti.1994
yılında İngiltere’de satış-pazarlama eğitimi aldı. Özel radyo yayıncılığının yeni geliştiği dönemde
Show TV yayın grubu radyolarının reklam grup koordinatörü göreviyle satış organizasyonlarını
yapılandırdı.
2000 yılında Neşe Biber ile birlikte Türkiye’nin ilk peynir ve yöresel ürünler konusunda
uzmanlaşmış şirketi Antre Gourmet’yi kurdu.
2007 yılında MSA/City&Guilds Uluslararası Profesyonel Aşçılık Okulu diplomasına sahip oldu.
Neşe Biber ile yazdıkları “Peynir Aşkına” ve “50 Peynirli Şehir Balıkesir”, “Zeytin Ülkesi
Balıkesir”, “Ekmek Şehri Balıkesir” isimli dört kitabı bulunan Bal Onur’un çalıştığı son
kitabı “Türkiye’nin Balları” üstünedir.
Yemek kültürü araştırmacısı olarak danışmanlık, eğitim, araştırma çalışmalarını sürdürmekte
yönetiminde olduğu KEDV-Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı’nın dar gelirli kadınların
ekonomik durumlarını ve yaşam kalitelerini güçlendirme çalışmaları içinde yer almaktadır. Yazar
ayrıca Yöresel Ürünler ve Coğrafi İşaretler Türkiye Araştırma Ağı - YUCİTA üyesidir.
NEŞE BİBER
1971 yılında Adana’da doğan Neşe Biber, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo
Televizyon Programcılığı Bölümü’nden mezun olduktan sonra aynı bölümde iletişim yüksek
lisansını tamamladı. İş hayatına Sabah dergi grubu reklam bölümünde başlayan Neşe Biber,
kariyerine Akşam gazetesinde reklam müdürü, ardından CNN TÜRK’te reklam grup koordinatörü
olarak devam etti. 2000 yılında DigiTürk’te Pazarlama ve Projeler koordinatörü görevini
üstlendi.Bu dönemde şirketin kurumsal kimlik çalışmalarını, e-ticaret ve pazar geliştirme
faaliyetlerini yürüttü.
2000 yılında kurucusu olduğu Türkiye’nin ilk peynir ve yöresel ürünler konusunda uzmanlaşmış
şirketi, Antre Gourmet ile gurme gıda sektöründeki çalışmalarına başladı.
Berrin Bal ile birlikte yazdıkları “Peynir Aşkına” “50 Peynirli Şehir Balıkesir” “Zeytin Ülkesi
Balıkesir” “Ekmek Şehri Balıkesir” isimli dört kitabı bulunan Biber’in çalıştığı son kitabı
“Türkiye’nin Balları” üstünedir. Yerel geleneksel ürünler konusunda yemek kültürü araştırmacısı
olarak danışmanlık, eğitim, araştırma çalışmalarını sürdürmektedir.
Neşe Biber, halen Antre Gourmet ile ticari çalışmalarını sürdürmekte olup, Yöresel Ürünler ve
Coğrafi İşaretler Türkiye Araştırma Ağı - YUciTA üyesidir.
Kullanılan Reklam Mecraları :Stok Kodu:9786256647602Boyut:24x24Sayfa Sayısı:52Basım Yeri:İstanbul
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim216,00216,002108,00216,00372,00216,00Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim216,00216,002108,00216,00372,00216,00Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim216,00216,002108,00216,00372,00216,00Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim216,00216,002--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.