Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%15
Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular 12 Muhittin Tayfur

Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular 12

Liste Fiyatı : 300,00TL
İndirimli Fiyat : 255,00TL
Kazancınız : 45,00TL
Taksitli fiyat : 3 x 85,00TL
Havale/EFT ile : 249,90TL
%15
Temin Süresi 3 İş Günüdür.
9786059541411
103985
Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular 12
Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular 12
255.00

Koronavirüs pandemisi küresel çapta sorun oluşturmaya devam ediyor. Geçen son iki yılda pandemi nedeni ile sağlık alanında ve ekonomide yıkımlar yaşandığı gibi araştırma ve yükseköğretim sektörlerinde de sorunlar yaygınlaşmıştır. Ülkemiz genelinde pandemi nedeniyle işini kaybedenler, gelirlerde azalmalar ve organizasyonel yeniden yapılanmalar, ek işlerin yüklenilmesi gündeme geldi. Öğrenciler ve gelişmekte olan araştırmacılar için çoğu öğrenme faaliyetleri hala çevrimiçi gerçekleşiyor. Koronavirüs pandemisi bilgiyi keşfetmek ve araştırma için toplumun içine katılma yönünden fırsatları azaltıyor. Seyahat kısıtlamaları, iş kayıpları ve taleplerde önemli artışlar sağlık hizmetleri, sağlıkla ilgili hizmetlerin sürekliliği anlamında araştırmalarda son derece zorlayıcı olmuştur. Tüm akademik ve araştırma ekiplerinin üyeleri, lojistik, finansal ve duygusal zorluklara tanık oldular. Bu dönem gerçekten hemen herkes için zorlu bir zaman dilimi oldu. Bu dönemde bu cildi hazırlamak ve sunmak bizim için bir ayrıcalık ve onurdur. Beslenme ve diyetetik araştırmalarının geleceği hakkında stratejik olarak orijinal literatürün getirdiği araştırma makalelerini bu fırsatı düşünmek için de kullanalım. Çekirdek akademide çalışmanın ödülü, gelişmiş bir topluma katkıda bulunma, yeni bilgilerin peşinden koşmanın sevincidir. Unutmayalım ki esneklik, özerklik ve entelektüel araştırma tutkuları motive edicidir. Beslenme ve Diyetetik okuyucularına yeni katkıları sunarken, canlı bir gelecek için araştırma yapmaya, ekip çalışması, planlama ve prosedürleri geliştirmeye devam edilmelidir. "Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-12” başlığı altındaki bu kitapta da öğrenciler, diyetisyenler için gerekli, güncel ve tartışılmakta olan konular seçilmiş ve hazırlanmıştır. Kitap 10 bölümden oluşmaktadır. Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-12 kitabımızın içeriği olarak: Tat algısında hormonların etkisi, hedonik açlık ve obezite, gestasyonel diabetes melliutus gelişmesinde etkili olan majör değişkenler: beslenme, obezite, fiziksel aktivite ve serum D vitamini düzeyi, diyabette diyet bileşenlerinin bilişsel işlev üzerindeki rolü, alfa lipoik asidin vücut . ÖNSÖZ Prof.Dr. Muhittin Tayfur Doç.Dr. Meltem Soylu v ağırlığı ve obezite üzerindeki potansiyel etki mekanizmaları, aralıklı açlık diyetlerinin bağırsak mikrobiyotasına etkisi, heterosiklik aromatik aminlerin oluşumunu azaltan olası uygulamalar, sürdürülebilir beslenmenin sağlanmasında fonksiyonel içeceklerin önemi: bitkisel sütler, sağlıklı gıda üretiminde yeni trendler: fonksiyonel probiyotik gıdalar, kahve ve sağlık üzerine etkileri konularını içermektedir. Bu kitabın hazırlanmasında yoğun emek ve katkı veren, bilgi ve deneyimlerini paylaşan yazarlarımıza teşekkür ediyoruz. Kitabın basılması ve yayımlanması konusunda emeği geçenlere de teşekkür ederiz. Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-12’nin, beslenme ve diyetetik alanında eğitim-öğrenim gören öğrencilerimiz, çalışan diyetisyenler için yararlı bir kaynak olmasını diliyoruz.

  • Açıklama
    • Koronavirüs pandemisi küresel çapta sorun oluşturmaya devam ediyor. Geçen son iki yılda pandemi nedeni ile sağlık alanında ve ekonomide yıkımlar yaşandığı gibi araştırma ve yükseköğretim sektörlerinde de sorunlar yaygınlaşmıştır. Ülkemiz genelinde pandemi nedeniyle işini kaybedenler, gelirlerde azalmalar ve organizasyonel yeniden yapılanmalar, ek işlerin yüklenilmesi gündeme geldi. Öğrenciler ve gelişmekte olan araştırmacılar için çoğu öğrenme faaliyetleri hala çevrimiçi gerçekleşiyor. Koronavirüs pandemisi bilgiyi keşfetmek ve araştırma için toplumun içine katılma yönünden fırsatları azaltıyor. Seyahat kısıtlamaları, iş kayıpları ve taleplerde önemli artışlar sağlık hizmetleri, sağlıkla ilgili hizmetlerin sürekliliği anlamında araştırmalarda son derece zorlayıcı olmuştur. Tüm akademik ve araştırma ekiplerinin üyeleri, lojistik, finansal ve duygusal zorluklara tanık oldular. Bu dönem gerçekten hemen herkes için zorlu bir zaman dilimi oldu. Bu dönemde bu cildi hazırlamak ve sunmak bizim için bir ayrıcalık ve onurdur. Beslenme ve diyetetik araştırmalarının geleceği hakkında stratejik olarak orijinal literatürün getirdiği araştırma makalelerini bu fırsatı düşünmek için de kullanalım. Çekirdek akademide çalışmanın ödülü, gelişmiş bir topluma katkıda bulunma, yeni bilgilerin peşinden koşmanın sevincidir. Unutmayalım ki esneklik, özerklik ve entelektüel araştırma tutkuları motive edicidir. Beslenme ve Diyetetik okuyucularına yeni katkıları sunarken, canlı bir gelecek için araştırma yapmaya, ekip çalışması, planlama ve prosedürleri geliştirmeye devam edilmelidir. "Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-12” başlığı altındaki bu kitapta da öğrenciler, diyetisyenler için gerekli, güncel ve tartışılmakta olan konular seçilmiş ve hazırlanmıştır. Kitap 10 bölümden oluşmaktadır. Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-12 kitabımızın içeriği olarak: Tat algısında hormonların etkisi, hedonik açlık ve obezite, gestasyonel diabetes melliutus gelişmesinde etkili olan majör değişkenler: beslenme, obezite, fiziksel aktivite ve serum D vitamini düzeyi, diyabette diyet bileşenlerinin bilişsel işlev üzerindeki rolü, alfa lipoik asidin vücut . ÖNSÖZ Prof.Dr. Muhittin Tayfur Doç.Dr. Meltem Soylu v ağırlığı ve obezite üzerindeki potansiyel etki mekanizmaları, aralıklı açlık diyetlerinin bağırsak mikrobiyotasına etkisi, heterosiklik aromatik aminlerin oluşumunu azaltan olası uygulamalar, sürdürülebilir beslenmenin sağlanmasında fonksiyonel içeceklerin önemi: bitkisel sütler, sağlıklı gıda üretiminde yeni trendler: fonksiyonel probiyotik gıdalar, kahve ve sağlık üzerine etkileri konularını içermektedir. Bu kitabın hazırlanmasında yoğun emek ve katkı veren, bilgi ve deneyimlerini paylaşan yazarlarımıza teşekkür ediyoruz. Kitabın basılması ve yayımlanması konusunda emeği geçenlere de teşekkür ederiz. Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-12’nin, beslenme ve diyetetik alanında eğitim-öğrenim gören öğrencilerimiz, çalışan diyetisyenler için yararlı bir kaynak olmasını diliyoruz.

      Stok Kodu
      :
      9786059541411
      Boyut
      :
      16x24
      Sayfa Sayısı
      :
      216
      Basım Yeri
      :
      Ankara
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      255,00   
      255,00   
      2
      127,50   
      255,00   
      3
      85,00   
      255,00   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      255,00   
      255,00   
      2
      127,50   
      255,00   
      3
      85,00   
      255,00   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      255,00   
      255,00   
      2
      127,50   
      255,00   
      3
      85,00   
      255,00   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      255,00   
      255,00   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat