Beslenme ve Diyet Temel İlkeleri
Tüm dünyada yeni teknolojik gelişmeye koşan insanoğlu, son yıllarda teknolojiden kaçmak, doğaya ve doğal ürünlere sığınmak istemektedir. Özellikle beslenmede ve gıda tüketiminde doğal ürünleri aramaktadır. Bu nedenle beslenmenin ve gıdaların önemi her geçen gün hızla artmaktadır. Beslenmeye bağlı hastalıkların hızla artması nedeniyle yakın gelecekte insanlığın en büyük sorunu gıda ve beslenme konusundaki savaş olacaktır. Biyolojik, ekolojik veya doğal ürünlerin satıldığı halk pazarlarını aramaya başlamış olmamız bunun kanıtı değil midir? Bu kitapta beslenme birimi ile ilgili tüm konular; protein, karbonhitrat, yağ, enerji, vitaminler ve minareler ayrıca beslenme ile kalp hastalıkları, obezite, diyabet, osteoporoz, vb. hastalıklar arasındaki ilişkiler yeni bilgiler ve şekillerle zenginleştirilerek anlatılmıştır. Kitapta alkolün sağlığa etkisi, gıda katkı maddeleri ve sporcunun beslenmesi konularına da yine detaylı olarak girilmiştir. Bu kitabın beslenme alanında kaynak açısından büyük bir boşluğu dolduracağına inancım kesindir. Kitapta; akıcı ve kolay anlaşılabilir bir dil kullanmış, tüm konular grafik şekil ve resimlerle desteklenmiştir. Eğitim ve öğretimde sağlık disiplinlerinin tüm dalları ayrıca beslenmeye ilgi duyan tüm kişilerin bu kitaptan tam güvenirlikle yararlanacağına inancım sonsuzdur. Sayın Prof. Dr. Haydar Özpınar'ı böyle bir eseri ülkemize sunmasından dolayı içtenlikle kutluyor başarılarının devamını diliyorum.
- Açıklama
Tüm dünyada yeni teknolojik gelişmeye koşan insanoğlu, son yıllarda teknolojiden kaçmak, doğaya ve doğal ürünlere sığınmak istemektedir. Özellikle beslenmede ve gıda tüketiminde doğal ürünleri aramaktadır. Bu nedenle beslenmenin ve gıdaların önemi her geçen gün hızla artmaktadır. Beslenmeye bağlı hastalıkların hızla artması nedeniyle yakın gelecekte insanlığın en büyük sorunu gıda ve beslenme konusundaki savaş olacaktır. Biyolojik, ekolojik veya doğal ürünlerin satıldığı halk pazarlarını aramaya başlamış olmamız bunun kanıtı değil midir? Bu kitapta beslenme birimi ile ilgili tüm konular; protein, karbonhitrat, yağ, enerji, vitaminler ve minareler ayrıca beslenme ile kalp hastalıkları, obezite, diyabet, osteoporoz, vb. hastalıklar arasındaki ilişkiler yeni bilgiler ve şekillerle zenginleştirilerek anlatılmıştır. Kitapta alkolün sağlığa etkisi, gıda katkı maddeleri ve sporcunun beslenmesi konularına da yine detaylı olarak girilmiştir. Bu kitabın beslenme alanında kaynak açısından büyük bir boşluğu dolduracağına inancım kesindir. Kitapta; akıcı ve kolay anlaşılabilir bir dil kullanmış, tüm konular grafik şekil ve resimlerle desteklenmiştir. Eğitim ve öğretimde sağlık disiplinlerinin tüm dalları ayrıca beslenmeye ilgi duyan tüm kişilerin bu kitaptan tam güvenirlikle yararlanacağına inancım sonsuzdur. Sayın Prof. Dr. Haydar Özpınar'ı böyle bir eseri ülkemize sunmasından dolayı içtenlikle kutluyor başarılarının devamını diliyorum.
Stok Kodu:9789944211932Sayfa Sayısı:544 sBasım Yeri:İstanbulBasım Tarihi:2017Kapak Türü:Karton KapakDili:Türkçe
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim540,00540,002270,00540,003180,00540,00Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim540,00540,002270,00540,003180,00540,00Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim540,00540,002270,00540,003180,00540,00Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim540,00540,002--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.