Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri
Gıda teknolojisi; modern teknikleri kullanarak tarım ve hayvancılığa dayalı ham maddeleri işleyen, üründe duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik yönden gıda kontrol hizmetlerini gerçekleştirerek tüketime uygun gıda maddeleri üreten bir bilim dalıdır. Gıda teknolojisi, farklı alt disiplinleri bünyesinde barındırmaktadır. Kitap kapsamında her bir alt disiplin ayrı bir başlıkta incelenmiş ve yaygın bir şekilde üretimi yapılan bazı gıda ürünlerinin proses süreçleri hakkındaki bilgiler siz değerli okuyuculara aktarılmaya çalışılmıştır.
-**************-
- Açıklama
Gıda teknolojisi; modern teknikleri kullanarak tarım ve hayvancılığa dayalı ham maddeleri işleyen, üründe duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik yönden gıda kontrol hizmetlerini gerçekleştirerek tüketime uygun gıda maddeleri üreten bir bilim dalıdır. Gıda teknolojisi, farklı alt disiplinleri bünyesinde barındırmaktadır. Kitap kapsamında her bir alt disiplin ayrı bir başlıkta incelenmiş ve yaygın bir şekilde üretimi yapılan bazı gıda ürünlerinin proses süreçleri hakkındaki bilgiler siz değerli okuyuculara aktarılmaya çalışılmıştır.
-**************-
Stok Kodu:9786254176159Boyut:19x27Sayfa Sayısı:912Basım Yeri:AnkaraBasım Tarihi:2022 Şubat
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim800,00800,002400,00800,003266,67800,00Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim800,00800,002400,00800,003266,67800,00Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim800,00800,002400,00800,003266,67800,00Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim800,00800,002--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.