Sepetim (0) Toplam: 0,00TL

Ağırlama Sektöründe Gıda Hijyeni

Liste Fiyatı : 452,00TL
İndirimli Fiyat : 384,20TL
Kazancınız : 67,80TL
Taksitli fiyat : 3 x 128,07TL
Havale/EFT ile : 376,52TL
%15
Temin Süresi 3 İş Günüdür.
9786256890305
117553
Ağırlama Sektöründe Gıda Hijyeni
Ağırlama Sektöründe Gıda Hijyeni
384.20

Ağırlama sektöründe, kaliteli ve sağlıklı hizmet sunmak, misafirlerin sağlığını korumak ve memnuniyetlerini sağlamak, ilgili yasal hükümlere uymak ve maliyetleri azaltmak için hijyen kuralları çok büyük önem taşımaktadır. Konuklar açısından sadece fiziki gereksinimlerinin karşılanması değil aynı zamanda hijyen kaynaklı kaygılarının da giderilmesi gerekmektedir.

Konukların kaygılarının giderilmesi için başta işletme yöneticisinden en alt düzeydeki çalışana kadar tüm sektör çalışanlarının sorumluluğu bulunmaktadır.

Bu kitap kişisel ve sektörel deneyimler yanında, bilimsel gelişmeler ışığında, ayrıntıya girilmeden sade bir anlatımla kaleme alınmıştır. Ağırlama sektöründe gıda hijyeni temel prensiplerini içeren bu kitap; gıda hijyeni konusunda temel bilgi edinmek isteyen sektör paydaşlarının başvurabileceği temel bir kaynak olarak kullanılması amacıyla oluşturulmuştur.

Temel Hijyen Eğitimi’ne yönelik bu kitabın öncelikle sektöre, bilimsel yazına, akademisyenlere ve öğrencilere yararlı olması dileklerimizle…

  • Açıklama
    • Ağırlama sektöründe, kaliteli ve sağlıklı hizmet sunmak, misafirlerin sağlığını korumak ve memnuniyetlerini sağlamak, ilgili yasal hükümlere uymak ve maliyetleri azaltmak için hijyen kuralları çok büyük önem taşımaktadır. Konuklar açısından sadece fiziki gereksinimlerinin karşılanması değil aynı zamanda hijyen kaynaklı kaygılarının da giderilmesi gerekmektedir.

      Konukların kaygılarının giderilmesi için başta işletme yöneticisinden en alt düzeydeki çalışana kadar tüm sektör çalışanlarının sorumluluğu bulunmaktadır.

      Bu kitap kişisel ve sektörel deneyimler yanında, bilimsel gelişmeler ışığında, ayrıntıya girilmeden sade bir anlatımla kaleme alınmıştır. Ağırlama sektöründe gıda hijyeni temel prensiplerini içeren bu kitap; gıda hijyeni konusunda temel bilgi edinmek isteyen sektör paydaşlarının başvurabileceği temel bir kaynak olarak kullanılması amacıyla oluşturulmuştur.

      Temel Hijyen Eğitimi’ne yönelik bu kitabın öncelikle sektöre, bilimsel yazına, akademisyenlere ve öğrencilere yararlı olması dileklerimizle…

      Stok Kodu
      :
      9786256890305
      Boyut
      :
      16x24
      Sayfa Sayısı
      :
      264
      Basım Yeri
      :
      Ankara
      Basım Tarihi
      :
      2023 Eylül
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      384,20   
      384,20   
      2
      192,10   
      384,20   
      3
      128,07   
      384,20   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      384,20   
      384,20   
      2
      192,10   
      384,20   
      3
      128,07   
      384,20   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      384,20   
      384,20   
      2
      192,10   
      384,20   
      3
      128,07   
      384,20   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      384,20   
      384,20   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat