Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
Gıda Teknolojisinin Sürdürülebilirliği Kolektif

Gıda Teknolojisinin Sürdürülebilirliği(Teori, Uygulama ve Yeni Paradigmalar)

Liste Fiyatı : 200,00TL
Taksitli fiyat : 3 x 66,67TL
Havale/EFT ile : 196,00TL
Temin Süresi 7 İş Günüdür.
9786253921712
131551
Gıda Teknolojisinin Sürdürülebilirliği
Gıda Teknolojisinin Sürdürülebilirliği (Teori, Uygulama ve Yeni Paradigmalar)
200.00

Çindekiler

1.    SOĞUK ZİNCİR LOJİSTİĞİNDE YENİ YAKLAŞIMLAR - Bükra DOĞANER DUMAN - Asena Nur ÇALIŞKAN - Barış YÜKSEL - Ebru DEMİRCİ
2.    GIDA TEKNOLOJİSİNDE PERMAKÜLTÜR: SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEĞE GİDEN YOL - Ülkü DAĞDELEN - Elif GÖVEZ - Ferda Nur ÖZDEMİR
3.    GIDALARIN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ: İHRACAT-İTHALAT ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA - Ömer Faruk ASLAN - Murat ÖZDEMİR
4.    SÜRDÜRÜLEBİLİR BESLENME MODELLERİNİN BAĞIRSAK MİKROBİYOTASI ÜZERİNE ETKİSİ - Dilara ÖNAL
5.    PSÖDOTAHIL NİŞASTALARINA GENEL BİR BAKIŞ: FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ VE GIDA ENDÜSTRİSİNDE UYGULAMALARI - Mehmet YÜKSEL - Muhammed Furkan KIZILKAYA
6.    HAYVANSAL ÜRETİM SİSTEMLERİNDE METAN GAZI ÖLÇÜM TEKNİKLERİ - Pınar UZUN
7.    QUALITY MANGEMENT SYSTEMS IMPLEMENTATIONS IN THE FOOD SECTOR - Server Sevil AKYÜREK - Kush Bakht Ayesha
8.    İT ELEKTRODİYALİZİN TEMEL PRENSİBİ VE SÜT İŞLEME TEKNOLOJİSİNDE ELEKTRODİYALİZİN(ED) KULLANIM ALANLARI - Cihat ÖZDEMİR - Salih ÖZDEMİR - Adem SAVAŞ
9.    TÜRKİYE’DE BEYAZ PEYNİR YAPIM TEKNİKLERİ VE BEYAZ PEYNİRİN MİKROFLORASI - Cihat ÖZDEMİR - Mehmet YÜKSEL - Salih ÖZDEMİR - Muhammed Furkan KIZILKAYA

  • Açıklama
    • Çindekiler

      1.    SOĞUK ZİNCİR LOJİSTİĞİNDE YENİ YAKLAŞIMLAR - Bükra DOĞANER DUMAN - Asena Nur ÇALIŞKAN - Barış YÜKSEL - Ebru DEMİRCİ
      2.    GIDA TEKNOLOJİSİNDE PERMAKÜLTÜR: SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEĞE GİDEN YOL - Ülkü DAĞDELEN - Elif GÖVEZ - Ferda Nur ÖZDEMİR
      3.    GIDALARIN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ: İHRACAT-İTHALAT ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA - Ömer Faruk ASLAN - Murat ÖZDEMİR
      4.    SÜRDÜRÜLEBİLİR BESLENME MODELLERİNİN BAĞIRSAK MİKROBİYOTASI ÜZERİNE ETKİSİ - Dilara ÖNAL
      5.    PSÖDOTAHIL NİŞASTALARINA GENEL BİR BAKIŞ: FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ VE GIDA ENDÜSTRİSİNDE UYGULAMALARI - Mehmet YÜKSEL - Muhammed Furkan KIZILKAYA
      6.    HAYVANSAL ÜRETİM SİSTEMLERİNDE METAN GAZI ÖLÇÜM TEKNİKLERİ - Pınar UZUN
      7.    QUALITY MANGEMENT SYSTEMS IMPLEMENTATIONS IN THE FOOD SECTOR - Server Sevil AKYÜREK - Kush Bakht Ayesha
      8.    İT ELEKTRODİYALİZİN TEMEL PRENSİBİ VE SÜT İŞLEME TEKNOLOJİSİNDE ELEKTRODİYALİZİN(ED) KULLANIM ALANLARI - Cihat ÖZDEMİR - Salih ÖZDEMİR - Adem SAVAŞ
      9.    TÜRKİYE’DE BEYAZ PEYNİR YAPIM TEKNİKLERİ VE BEYAZ PEYNİRİN MİKROFLORASI - Cihat ÖZDEMİR - Mehmet YÜKSEL - Salih ÖZDEMİR - Muhammed Furkan KIZILKAYA

      Stok Kodu
      :
      9786253921712
      Boyut
      :
      16x23
      Sayfa Sayısı
      :
      196
      Basım Yeri
      :
      İstanbul
      Basım Tarihi
      :
      2024/TEMMUZ
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      200,00   
      200,00   
      2
      100,00   
      200,00   
      3
      66,67   
      200,00   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      200,00   
      200,00   
      2
      100,00   
      200,00   
      3
      66,67   
      200,00   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      200,00   
      200,00   
      2
      100,00   
      200,00   
      3
      66,67   
      200,00   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      200,00   
      200,00   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat