Antakya ve Yemekleri (küçük boy)
"Damak tadında yöresel yenilikler..."
Özgün mönüleriyle ünlenen yemek kitapları yazarı Jale Balcı, bu kez Antakya’yı ve mutfağını tanıtıyor bize.
Balcı, bir yandan bizi kozmopolit bir yapısı olan bu antik kentin tarihinde, sokaklarında, evlerinde gezdirip camilerini, kiliselerini, havralarını, türbelerini, tarihsel kimi yerlerini tanıtıyor, bir yandan da birbirinden lezzetli yöresel yemeklerini öğretiyor, bizlerle paylaşıyor.
Kitapta, yapmaktan ve tatmaktan büyük haz alacağımız ve bildiğimiz bilmediğimiz, duyduğumuz duymadığımız farklı damak tadında çok sayıda yemek yer alıyor.
- Açıklama
"Damak tadında yöresel yenilikler..."
Özgün mönüleriyle ünlenen yemek kitapları yazarı Jale Balcı, bu kez Antakya’yı ve mutfağını tanıtıyor bize.
Balcı, bir yandan bizi kozmopolit bir yapısı olan bu antik kentin tarihinde, sokaklarında, evlerinde gezdirip camilerini, kiliselerini, havralarını, türbelerini, tarihsel kimi yerlerini tanıtıyor, bir yandan da birbirinden lezzetli yöresel yemeklerini öğretiyor, bizlerle paylaşıyor.
Kitapta, yapmaktan ve tatmaktan büyük haz alacağımız ve bildiğimiz bilmediğimiz, duyduğumuz duymadığımız farklı damak tadında çok sayıda yemek yer alıyor.
Stok Kodu:9789751419859Boyut:18x22Sayfa Sayısı:144Basım Yeri:İstanbulKapak Türü:Karton KapakDili:Türkçe
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim345,00345,002172,50345,003115,00345,00Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim345,00345,002172,50345,003115,00345,00Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim345,00345,002172,50345,003115,00345,00Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim345,00345,002--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.